Futbol

Dursun Özbek'e göre 2 yıl yeter

14 Nisan 2015 Salı 11:51 - Son Güncelleme 14 Nisan 2015 Salı 12:32

Özbek, "Galatasaray'ın mali açıdan düzlüğe çıkması için 2 sene yeterli" dedi.

Galatasaray'ın başkan adaylarından Dursun Özbek, kulübün mali sıkıntıları aşması için 2 yıla ihtiyaç olduğunu söyledi. Fenerbahçe ile ilişkilere de değinen Özbek, "Sıfır kavga, sıfır problem. Düşmanlık yok rekabet var" dedi.

Galatasaray başkan adaylarından Dursun Özbek, Milliyet Gazetesi'ne projelerini anlattı. Galatasaray'da halen mali konulardan sorumlu yönetici olarak görev yapan özbek, kulübün mali yapısını değerlendirdi.

Özbek, "Sırf rakam boyutuyla baktığınız zaman durum ürkütücü görünebilir. İçine girdiğinizde ise görüyorsunuz ki bunun büyük bir kısmı şirketler arasındaki borçlanmalardan kaynaklanıyor. Galatasaray borçlarını yapılandırmış durumda ama Galatasaray’ın kapısına kilit vurulursa o zaman bu borçlar kulübün sonunu getirebilir.. Bu sportif faaliyetler devam ettikçe borçlar kademeli olarak azala azala uzun sürede yok olacaktır" dedi.

Deneyimli yönetici mali açıdan düzlüğe çıkmak için 2 senenin yeterli olduğunu vurguladı.

Fenerbahçe ile olacak ilişkiler hakkında konuşan Dursun Özbek, "Sıfır kavga, sıfır problem. Düşmanlık yok rekabet var. Bizim felsefemiz bu. Spor bir yarışma ve şovdur. Müşterek menfaatlerimiz için birlikte çalışacağız ama sahada kıyasıya rekabete devam edeceğiz" dedi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz