Futbol

Emre Akbaba ve Linnes ilk 11'de

19 Ocak 2020 Pazar 16:25 - Son Güncelleme 19 Ocak 2020 Pazar 17:58

Galatasaray'da sakatlıktan dönen Emre Akbaba ve ilk yarıda lisansı çıkartılmayan Linnes Yukatel Denizlispor karşısında ilk 11'de görev aldı.

Galatasaray'da uzun süreli sakatlığının ardından kupadaki Çaykur Rizespor maçında sahalara dönen Emre Akbaba, Yukatel Denizlispor müsabakasına da ilk 11'de başladı.

Süper Lig'de geçen sezonun 32. haftasında Çaykur Rizespor ile oynanan karşılaşmada geçirdiği sakatlık nedeniyle ameliyat edilen Emre Akbaba, 8 ay 8 gün sonra bu kulvarda maça çıktı. Karşılaşmanın 26. dakikasında takımını öne geçiren golü kaydeden milli oyuncu 27 Ağustos 2018'den sonra ligde ilk kez gol sevinci yaşadı.

Sarı-kırmızılı takımda sezonun ilk yarısında lisansı çıkartılmayan Linnes de ikinci devre için isminin Türkiye Futbol Federasyonuna bildirilmesiyle Yukatel Denizlispor karşılaşmasında ilk 11'de görev aldı.

Galatasaray karşılaşmaya Muslera, Linnes, Marcao, Donk, Saracchi, Seri, Lemina, Feghouli, Emre Akbaba, Ömer Bayram ve Falcao ile başladı.

Sarı-kırmızılılarda Jesse Sekidika, Okan Kocuk ve Şener Özbayraklı'nın yanı sıra Ahmet Çalık, Adem Büyük, Selçuk İnan, Belhanda, Mariano, Taylan Antalyalı ve Emre Mor yedek kulübesinde oturdu.

Kaynak:AA, TRT SPOR

Etiketler : Emre AkbabaLinnes
Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz