Futbol

Eskişehirspor'un kampı sona erdi

10 Ocak 2016 Pazar 19:35 - Son Güncelleme 10 Ocak 2016 Pazar 17:38

Süper Lig takımlarından Eskişehirspor, ikinci yarı hazırlıklarını tamamladı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde kamp yapan Eskişehirspor, ikinci yarı hazırlıklarını bugün yapılan son antrenmanla tamamladı.

Teknik Direktör Samet Aybaba yönetiminde Arslan Zeki Demirci Spor Tesisleri'nde antrenmanına çıkan siyah-kırmızılı futbolcular, kısa koşu ve ısınma hareketlerinin ardından kendi aralarında pas çalışması yaptı. Sakatlığı devam eden Sezgin Coşkun, Emre Güngör ve Aytaç Öden takımdan ayrı çalıştı. Antrenmanda futbolcuların neşeli olduğu gözlendi. Eskişehir ekibi, yaptığı son antrenmanla Antalya kampını tamamladı.

Antalya kampı hakkında gazetecilere bilgi veren Teknik Direktör Samet Aybaba, 8 günlük kampın iyi geçtiğini belirtti. Birkaç gün kötü hava koşullarının kendilerini engellediğini ancak bunun dışında kampı çok iyi değerlendirdiklerini anlatan Aybaba, "Takımımızda arkadaşlıkların birlikte hareket etme duyguları çok yüksek. Antalya kampı bir takımın motive olması için iyi bir yer. Tüm ekip hep birlikte iyi çalıştık. Takıma birkaç takviye yapmayı düşünüyoruz. Umarım ikinci yarı daha iyi noktalara geleceğiz" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz