Futbol

Fırtına deplasmanda kaybetmiyor

19 Eylül 2021 Pazar 11:42 - Son Güncelleme 19 Eylül 2021 Pazar 11:51  |  Kaynak : TRT SPOR

Hareketli bir transfer dönemi geçiren ve alternatifli bir kadro kuran Trabzonspor, sezona iyi başladı. Kasımpaşa deplasmanından 1-0'lık galibiyetle dönen bordo mavililer, 5 haftada topladığı 13 puanla zirve ortaklığını sürdürdü.

Abdullah Avcı yönetiminde iyi sonuçlar alan Karadeniz ekibi, dış sahadaki başarılı grafiğini de sürdürdü.

Tecrübeli teknik adam yönetiminde 20 deplasman karşılaşmasına çıkan Trabzonspor, bu süreçte 11 galibiyet, 9 beraberlik aldı ve yenilgi yüzü görmedi.

Bordo mavililer, son olarak geçen sezonun altıncı haftasında Eddie Newton yönetiminde İstanbul'da Fenerbahçe'ye mağlup olmuştu. Trabzonspor, Kasımpaşa galibiyetiyle 1981-1982 sezonunda kırılan deplasmanda yenilmezlik rekoruna da ortak oldu.

Abdullah Avcı'nın ekibi, altıncı haftada Konya deplasmanında da yenilmezse bu alanda kulüp rekorunu kıracak. Şampiyonluk hedefiyle yola çıkan bordo mavililer, genelde yenilmezlik serisini de 17 maça çıkardı.

Karadeniz temsilcisi, Süper Lig'de son olarak geçen sezonun 29. haftasında Aytemiz Alanyaspor'a mağlup olmuştu

Eddie Newton'ın ardından göreve gelen Abdullah Avcı ile 37 maça çıkan Trabzonspor, bu karşılaşmalarda 22 galibiyet, 12 beraberlik, 3 mağlubiyet yaşayarak 2 virgül 1 puan ortalaması tutturdu.

Anastasios Bakasetas'ın performansı da bordo mavili camiayı mutlu ediyor. Bu sezon ligde 5 maça çıkan Yunan orta saha oyuncusu, 3 gol, 2 asistle takımını sırtlayan isim oldu. Bakasetas, Konferans Ligi'ndeki 4 maçta da 3 gol pası verdi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz