Futbol

"Futbolcularımı tebrik ediyorum"

08 Şubat 2015 Pazar 18:55 - Son Güncelleme 08 Şubat 2015 Pazar 18:57

Bursaspor Teknik Direktörü Güneş: "3 puan için futbolcularımı kutluyorum."

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 3-1 kazandıkları Gençlerbirliği maçına ilişkin, "3 puan için futbolcularımı kutluyorum, taraftarlarımıza da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Güneş, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, sözlerine vefat eden Türk Sanat Müziği Sanatçısı Müzeyyen Senar için "başsağlığı" dileklerini ileterek başladı.

Sahaya maçı kazanmak için çıktıklarını, oyunu kontrol eden, hücumu düşünen tarafın kendileri olduğunu belirten Güneş, konuk başkent temsilcisinin ise kontratak oyun anlayışıyla mücadele ettiğini belirtti.

Maçın ilk yarısında rakibin direncini kıramadıklarını, bu bölümde kontrataktan bir gol yediklerini dile getiren Güneş, takım olarak iyi işler yaptıklarını ancak bireysel performans olarak bazı oyuncularının düşük bir görüntü çizdiğini söyledi.

Güneş, hücumda çabuk toparlanamadıklarına dikkati çekerek, "Pozisyonlar bulduk ama daha fazla da bulabilirdik. Benim korktuğum, çekindiğim bir maçtı. Bu tip maçları bundan sonra da göreceğiz. 3 puan için futbolcularımı kutluyorum, taraftarlarımıza da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Hakemin yönetimine ilişkin bir soruyu ise Güneş, "İki tarafa da vermediği penaltılar, önemli kararlar vardı. Sanki takdir haklarını konuk takım lehine kullandı" ifadesini kullandı.

Gençlerbirliği cephesi

Gençlerbirliği Yardımcı Antrenörü Naci Şensoy da geride kalan 18 maçta 36 gol atma başarısını gösteren Bursaspor karşısında özellikle ilk yarıda iyi mücadele ettiklerini kaydetti.

Maçın ilk yarısında Bursaspor'a fazla pozisyon vermediklerini anlatan Şensoy, şunları söyledi:

"İkinci yarı tamamıyla istemediğimiz bazı olaylar gelişti. Taktiksel değişiklikler yerine zorunlu değişiklikler yapmak zorunda kaldık. Son bölümde Şenol hocanın risk almasıyla tamamen ceza sahamıza gömüldük. Son 10 dakikayı 10 kişi oynadık. Bu periyotta Bursaspor 2 gol buldu ve galip geldi."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz