Futbol

Galatasaraylı oyunculardan derbi yorumu

28 Eylül 2019 Cumartesi 23:28 - Son Güncelleme 28 Eylül 2019 Cumartesi 23:30

Galatasaraylı futbolcular, Süper Lig’in 6. haftasında Fenerbahçe ile oynanan karşılaşmanın ardından derbiyi değerlendirdi.

Karşılaşmadan sonra yayıncı kuruluşa açıklamada bulunan Hollandalı futbolcu Ryan Babel, derbiye iyi hazırlandıklarını dile getirdi.

"Derbinin ne kadar önemli ve özel olduğunun bilincindeydik. Zor olacağını da biliyorduk. Girdiğimiz pozisyonlar vardı. Derbilerde bu tür pozisyonlara girdiğinizde mutlaka golle sonuçlandırmanız gerekiyor. Ne yazık ki golle sonuçlandıramadık. Diğer taraftan takımın defansif performansı iyiydi. Bakıldığında adil bir sonuç olduğunu düşünüyorum."

Luyindama: Lig uzun, daha zamanımız var

Sarı-kırmızılı futbolcu Christian Luyindama da müsabakaya galibiyet için çıktıklarını belirtti.

"Ancak futbol 3 sonuca da açık. Burada beraberlik ortaya çıktı. Biz konsantre olarak devam ediyoruz. Defansif anlamda gol yemememiz iyiydi. Genel olarak baktığımızda iyi olduğumuzu düşünüyorum. Ofansif anlamda iyi oyunculara sahibiz ama organizasyon sorunu yaşıyoruz. Lig uzun, daha zamanımız var." 

Lemina: Beklediğimiz sonuç değildi

Mario Lemina ise karşılaşmanın zor geçtiğini anlattı.

"Aslında 0-0 beklediğimiz sonuç değildi. Ben de 2 gol fırsatı kaçırdım. Şimdi önümüze bakıp, Şampiyonlar Ligi'ne hazırlanmamız gerekiyor. İyi savunma yaptık ancak ofansif anlamda iyi değildik. Biraz daha üzerine çalışıp, daha iyisini yapacağız." 

Emre Mor: Daha iyi bir takımız, kazanmamız gerekirdi

Maçı kazanamadıklarını ancak morallerini bozmayarak yollarına devam etmeleri gerektiğini söyleyen Mor, "Bu maçı kazanmalıydık. Tüm stadyumun da bizden beklentisi buydu. Biz daha iyi bir takımız, dolayısıyla kazanmamız gerekirdi. Devam etmeliyiz. Kazanamadık ancak şu anda yapabileceğimiz bir şey yok" dedi.

"PSG çok iyi bir takım ama kazanmaya çalışmalıyız"

Önümüzdeki hafta Şampiyonlar Ligi'nde PSG ile karşılaşacakları maçın çok zor olduğunu vurgulayan 22 yaşındaki oyuncu, "Çok zor bir maç ve çok iyi bir takım. Ancak tabi ki kazanmaya çalışmalıyız. Hiçbir şey imkansız değil" diye konuştu.

Kaynak: TRT SPOR, AA, DHA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz