Futbol

G.Antepspor'da Sivasspor mesaisi

26 Ağustos 2014 Salı 19:39 - Son Güncelleme 26 Ağustos 2014 Salı 19:42

Okan Buruk: "4 büyüklerden sonraki en zor deplasmana çıkacağız"

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor ile yapacakları sezonun ilk karşılaşmasına ilişkin "Özellikle iç sahada çok iyi performans sergileyen bir takıma karşı oynayacağız" değerlendirmesini yaptı.

Kırmızı-siyahlılar, Sivasspor maçının hazırlıklarını teknik direktör Okan Buruk yönetiminde Celal Doğan Tesisleri'nde sürdürdü.

Buruk, antrenman sonrasında yaptığı açıklamada, yaklaşık 7 hafta süren bir hazırlık dönemini tamamladıklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in ilk maçında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacaklarını belirten Buruk, yeni bir kadro oluşturduklarını aktardı.

"Neredeyse baştan aşağı yenilendik" diyen Okan Buruk, şöyle devam etti:

"Geçen sezona göre ligin en çok değişen oyuncu grubuna sahibiz. Hazırlık döneminde futbolcuların performansından memnun kaldım. İyi bir kamp süreci geçirdik, 7 hazırlık maçı oynadık. Bu maçlar bizim için genel anlamda iyi geçti. Takım olma yolunda iyi adımlar attık. Artık ligle bunu en yükseğe çıkartmak istiyoruz. Bir ya da iki takviye yaparsak takım olma ve kadro genişliği anlamında daha yukarı çıkarız."

Sivasspor'un "kadro ve oyun yapısının belli" olduğunu belirten Buruk, rakiplerinin kadroda geçen seneye göre çok fazla değişiklik yapmadığını dile getirdi.

Sivasspor'un geçen yıl lige damga vurduğuna değinen Buruk, şunları kaydetti:

"Özellikle iç sahada çok iyi performans sergileyen bir takıma karşı oynayacağız. 4 büyüklerden sonra en zor deplasmana çıkacağız. Sivasspor'un iç saha performansı önemli ama biz de önlemlerimizi alıp, oyunumuzu sahaya yansıtacağız. Maçtan galip ayrılmak için elimizden geleni yapacağız."

Buruk, sezonun ilk haftalarının zor geçtiğini, takımların tempoyu bulmasının zaman aldığını sözlerine ekledi. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz