Futbol

G.Birliği-Elazığspor maçının ardından

23 Mart 2014 Pazar 16:28 - Son Güncelleme 23 Mart 2014 Pazar 16:34

Özdilek: "Kazanarak devam etmek önemli." Saraloğlu: "Skoru biz belirledik."

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, 3 haftadır kazanarak devam etmelerinin önemli olduğunu söyledi.

Özdilek, Spor Toto Süper Lig'de 3-1 kazandıkları Elazığspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında iki takım açısından da önemli bir karşılaşmaya çıktıklarını belirterek, "İlk devre beklediğimizden kolay geçti. Takım halinde iyi oynadık ve soyunma odasına 2-0 önde gittik" diye konuştu.

Maçın ilk yarısında attıkları iki gol için "müthiş" değerlendirmesini yapan Özdilek, "Daha sonra skoru koruma güdüsüyle geriye çekildik. Serdar Özkan'ın golünden sonra futbolcularımda telaş oldu ama 3. golü bulunca rahatladık" dedi.

Özdilek, 3 haftadır kazanarak devam etmelerinin çok önemli olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Alttaki takımlarla aramızdaki bağı koparmak ve yukarıya yaklaşmak istiyorduk. Bu galibiyetle artık önümüze daha rahat bakıyoruz. Ancak daha önce de belirtmiştim; ligin alında da üstünde de daha çok değişiklik olur."

- Elazığspor cephesi

Elazığspor Teknik Sorumlusu İrfan Saraloğlu ise kendi kalelerine attıkları golün maçın skorunu belirlediğini ifade etti.

Saraloğlu, karşılaşma öncesi gerekli analizleri yaptıklarını, her şarta hazır Ankara'ya geldiklerini belirterek, şunları söyledi:

"Maça iyi başladık. 15. dakikada yediğimiz gol bireysel hatalar sonucunda geldi. Devreye 2-0 geride girdik ama gerçekleştirdiğimiz değişikliklerle oyunu kurtarabilecek hamleler yaptık. Gol atan kazanıyor. Farkı bire indirdikten sonra beraberlik an meselesiydi ancak topun şansı Gençlerbirliği'ndeydi. Kendi kalemize attığımız gol skoru belirledi."

Saraloğlu, Elazığspor'u layık olduğu ligde tutmak için ellerinden geleni yapacaklarını, sadece 3 puan kaybettiklerini kaydederek sözlerini tamamladı. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz