Futbol

Hamzaoğlu'ndan Melo'ya gözdağı

16 Haziran 2015 Salı 14:16 - Son Güncelleme 16 Haziran 2015 Salı 14:29

Galatasaray'ın teknik patronu Hamza Hamzaoğlu, yeni sezon için iddialı konuştu.

Star gazetesine açıklamalarda bulunan başarılı hoca, rakiplerine göre avantajlı olduklarını ve şampiyonluk ipini göğüsleyeceklerini söyledi.
 
Ezeli rakiplerinin yeni hocalarının henüz takımlarını tanıma aşamasında olduğunu vurgulayan Hamzaoğlu, kendisinin ise onlardan bir adım önde olduğunu belirtti. Şenol Güneş'in kendini kanıtlamış büyük bir hoca olduğunu belirten tecrübeli teknik direktör, Pereira'nın ise kapalı kutu olduğunu dile getirdi.
 
Hedef kupayı kaldırmak
 
Aslan’ın patronu Şampiyonlar Ligi için de iddialı... Hamzaoğlu ilk hedeflerini grubu geçerek son 16'ya kalmak olarak açıkladı. Başarılı hoca, her yeni sezon için ise Şampiyonlar Ligi’nde bir önceki başarının üstüne çıkmayı hedefliyor. Hamza Hamzaoğlu nihai hedefini ise kupayı kaldırmak olarak belirledi.
 
Melo takımda kalacak mı?
 
Tecrübeli  teknik adam, takımının transfer gündemini de değerlendirdi.Takıma 3-4 takviye yapılacağını belirten Hamzaoğlu, bu transferlerin sadece ilk 11 için değil, yedek kulübesi için de olacağını söyledi. Melo'nun takımda kalıp kalmayacağı ile ilgili olarak da, "İlla da kal diye bir ısrarımız olmaz. Giderken kulübe para kazandırması ve yerini dolduracak bir isim bulmamız önemli" ifadelerini kullandı.
 
Bruma'nın durumuna da değinen Hamza Hamzaoğlu,  "Tercih yanlışları var. Pas atması gereken yerde dripling yapıyor, şut çekmesi gereken yerde pas veriyor. Çok çalışmalı" değerlendirmesinde bulundu.
 
Hamzaoğlu, futbolculuk dönemindeki en büyük pişmanlığını ise Avrupa'ya gidememek olarak gösterdi.
 
Türk futbolcusunun Avrupa’daki büyük kulüplerde de başarılı olabileceğini belirten Başarılı hoca   "Arda Turan buna güzel bir örnek. Selçuk İnan olsun, Burak Yılmaz olsun Real Madrid gibi, Barcelona gibi kulüplerde futbol oynamalılar" dedi.

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz