Futbol

"Herkes gayet neşeli ve herkesin keyfi yerinde"

27 Eylül 2013 Cuma 22:52 - Son Güncelleme 27 Eylül 2013 Cuma 22:53

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, sarı-kırmızılı futbol takımına moral yemeği verdi.

Aysal'ın verdiği yemeğe, Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, bazı yönetim kurulu üyeleri, futbolcular ve antrenörler katıldı.

Yemekte GSTV'ye açıklamalarda bulunan Aysal,  Çaykur Rizespor'un çok ciddi bir rakip olduğunu belirterek, "Oldukça zorlu bir maç oynanacak ama ben ekibime güveniyorum. Bu yarışmadan da başarıyla çıkacaklardır. Güzel bir maç olmasını diliyoruz" dedi.

Ünal Aysal, bu tarz akşam yemeklerini daha sık yapmayı planladıklarını aktararak, "Bu akşam, bundan sonra daha sık yapmayı düşündüğümüz hatta ayda bir yapmayı düşündüğümüz akşam yemeğinin ilkini gerçekleştiriyoruz. Herkes gayet neşeli ve herkesin keyfi yerinde. Bu seneyi, önceki yıllarda olduğu gibi başarıyla tamamlayacağız" diye konuştu.

Sarı-kırmızılı takımın akşam antrenmanını baştan sona takip ettiğini hatırlatan Aysal, "Antrenmanı izledim ve son derece keyiflendim. Çünkü çocuklar çok keyifliydi. Büyük bir neşeyle kendi aralarında eğlenip, şakalaşarak çok güzel bir antrenman geçirdiler" ifadesini kullandı.

Sarı-kırmızılı takımın kaptanlarından Sabri Sarıoğlu ise teknik direktör Fatih Terim'in görevden alınmasına üzüldüklerini anlatarak, "Zorlu bir dönemeçteyiz. Hocamız bizden ayrıldı ama hayat devam ediyor. Tabii ki ayrılması bizi üzdü ama oyuncular olarak konsantrasyonumuzu ve performansımızı üst düzeyde tutmak zorundayız. Bu zorlu dönemden en iyi şekilde çıkacağımıza inanıyorum. Çok iyi bir ekibe sahibiz" şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz