Futbol

"Hocam da sakat olduğumu biliyor"

21 Ekim 2015 Çarşamba 12:41 - Son Güncelleme 21 Ekim 2015 Çarşamba 13:19

Gürcü teknik adamın açıklamalarının ardından bu kez de kaptan Onur konuştu.

Trabzonspor’da Mersin İdman Yurdu mağlubiyetinden sonra teknik direktör Şota'nın açıklamaları hala gündemdeki sıcaklığını koruyor. Gürcü teknik adamın takım kaptanı Onur Recep Kıvrak hakkında sarf ettiği sözler başarılı eldiveni zor durumda bıraktı.

Şota, Onur'un iki haftadır 11'de olmamasıyla ilgili oyuncunun sakatım dediğini söylemişti. Bordo-Mavililer’in kaptanı Onur Kıvrak, Fanatik gazetesine yaptığı açıklamalarda, 8 yıldır Trabzon’da olduğunu ve bugüne kadar kimseyle sorun yaşamadığını söyledi.

Deneyimli file bekçisi “Hocamızın sözlerine elbette şaşırdım, beklemiyordum. Çünkü ben sakatım. Hocam da bunu biliyor. Tedavi ve iğne oluyorum. Ödem var hâlâ. Doktorumuz da bana, ‘Bu sakatlığı düzeltmemiz lazım. Yoksa ileride daha kötü olabilir diyor " dedi.

MR sonuçlarının ortada olduğunu belirten kaptan Onur, Şota Arvaladze'nin dile getirdiği moral bozukluğunu da doğruladı. "Oynamayan, sakat bir futbolcunun moralinin iyi olması zaten tuhaf olur" diyen tecrübeli eldiven, tedavisi nedeni ile deplasmana gitmemesinin her seferinde bir tavır olarak algılanmasını doğru bulmadığını belirtti.

Kaptan Onur “Sezon başından bu yana bazı şeyler yaşanıyor, üzülüyorum. Buradan ayrılmak, Trabzonspor’dan gitmek gibi bir niyetim de yok. Bir an önce bu olayları bir kenara bırakıp Trabzonspor’un durumunu düzeltmemiz gerekiyor. Birbirimizi suçlayarak bir yere varamayız" dedi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz