Futbol

İşte Beşiktaş'ın Sivas maçı kadrosu

07 Mart 2015 Cumartesi 15:35 - Son Güncelleme 07 Mart 2015 Cumartesi 19:32

Beşiktaş, Medicana Sivasspor ile deplasmanda yapacağı maç için Sivas'ta...

Spor Toto Süper Lig'de pazar günü deplasmanda Medicana Sivasspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, hazırlıklarını tamamlayarak Sivas'a gitti.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde gerçekleştirilen son idmanda siyah-beyazlı futbolcular, ilk bölümde istasyon koşuları ve 5'e 2 çalışma yaptı. Taktik çalışmasının yer aldığı programın ardından antrenman, yarım sahada oynanan taktik maçla sona erdi.

İdmana, bireysel çalışan Alexander Milosevic, Tomas Sivok, İsmail Köybaşı, Tolga Zengin ve Cenk Tosun katılmadı.

Beşiktaş kafilesi Sivas'a gitti

Beşiktaş kafilesi öğleden sonra Sivas'a gitti.

Siyah-beyazlılar, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel uçakla Sivas'a hareket etti. Kafilede kulüp başkanı Fikret Orman ile bazı yöneticiler de yer aldı.

Teknik direktör Slaven Bilic, Medicana Sivasspor maçı için şu oyuncuları kadroya dahil etti:

Cenk Gönen, Günay Güvenç, Veysel Sapan, Ersan Adem Gülüm, Atınç Nukan, Serdar Kurtuluş, Ramon Motta, Daniel Opare, Necip Uysal, Veli Kavlak, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Tolgay Arslan, Kerim Frei Koyunlu, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Jose Sosa, Mustafa Pektemek, Demba Ba, Eslem Öztürk.

Kartal'a sıcak karşılama

Sivas Nuri Demirağ Havalimanı'nda siyah-beyazlı kafileyi karşılayan çok sayıda taraftar, Kulüp Başkanı Fikret Orman, Teknik Direktör Slaven Bilic ve futbolculara sevgi gösterilerinde bulundu.

Oyuncularla fotoğraf çektiren ve forma imzalattıran taraftarlar, Bilic'e çiçek verdi.

Daha sonra otobüse binen kafile, konaklayacağı otele geçti. Otelin önünde bekleyen doğuştan yürüme engelli 18 yaşındaki Metehan Baran, futbolcuları göremediğini söyleyince görevliler tarafından içeri alındı ve Orman ile fotoğraf çektirdi.

Medicana Sivasspor ile Beşiktaş, 8 Mart Pazar günü saat 14.00'te Sivas 4 Eylül Stadı'nda karşılaşacak.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz