Futbol

"Milletimizin başı sağolsun"

19 Ağustos 2015 Çarşamba 23:32 - Son Güncelleme 19 Ağustos 2015 Çarşamba 23:39

TBF ile Galatasaray ve Fenerbahçe kulüpleri, başsağlığı mesajı yayımladı.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ile Galatasaray ve Fenerbahçe kulüpleri, Siirt'teki terör saldırısında şehit olan 8 asker için başsağlığı mesajı yayımladı.

TBF'nin resmi internet sitesinde yer alan başsağlığı mesajında, "Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralanan askerlerimize acil şifalar, başta şehitlerimizin yakınları olmak üzere tüm ulusumuza ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ne başsağlığı dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Galatasaray Kulübü'nün "Terörü lanetliyoruz" başlığıyla yayımladığı mesajında ise "Yine ocaklara ateş düştü, yine çocuklar yetim kaldı. Galatasaray Kulübü olarak, her türlü terör eylemini lanetliyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz. Başta hayatını kaybeden vatan evlatlarının aileleri ve Türk Silahlı Kuvvetleri olmak üzere, tüm ülkemizin başı sağ olsun" denildi.

Fenerbahçe Kulübü ise, "Milletimizin başı sağolsun" başlığıyla paylaştığı başsağlığı mesajında, "Son zamanlarda artan terör olaylarını şiddetle kınıyor, yaşanan saldırılarda hayatlarını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralanan askerlerimize acil şifalar, başta şehitlerimizin yakınları olmak üzere tüm ulusumuza ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ne başsağlığı dileriz" ifadelerine yer verdi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz