Futbol

Mustafa Denizli: 28. hafta liderin 4 puan gerisinde olursak şampiyon oluruz

20 Aralık 2018 Perşembe 16:08 - Son Güncelleme 20 Aralık 2018 Perşembe 16:29

Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli, TRTSPOR'un sorularını yanıtladı. Denizli, "Ligin 28. haftasında liderin 4 puan gerisinde olursak şampiyon oluruz" dedi.

TRTSPOR'a konuşan tecrübeli teknik adam Mustafa Denizli, ligde de kupada da istedikleri yerde sezonu bitirmeyi hedefelediklerini belirtti.

"Futbolculara gelen transfer tekliflerinden mutluyuz"

Futbolculara gelen transfer tekliflerinden mutlu olduklarını belirten Denizli, "Belli hedeflerimiz varken oyuncu satmayı değil de futbolcularla devam etmeyi düşünüyoruz." dedi.

"Kaçırdığımız penaltıları gole çevirebilseydik ligin zirvesine yerleşmiştik" diyen Mustafa Denizli, Kasımpaşa olarak ligde üst sıralardan düşme gibi bir niyetimiz yok. Ara transfer döneminde takviye yapmak zorundayız." ifadelerini kullandı.

"Beşiktaş maçı keyifli olacak"

Beşiktaş'ın her zaman aynı disiplinde oynadığını söyleyen deneyimli teknik adam Denizli, Beşiktaş maçının çok keyifli olacağına dikkat çekti.

"28. hafta liderin 4 puan gerisinde olursak şampiyon oluruz"

Fenerbahçe'nin küme düşme ihtimalinin olmadığını ifade eden Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli, "Teknik direktörlük kariyerimde ilk kez böyle bir puan tablosu görüyorum. Takımımla bu sene bir şekilde Avrupa'da oynayacağız. Böyle bir puan tablosunda şampiyonluk favorisi olmaz.Eğer 28. hafta sonunda lider ile aramızda 4-5 puan fark olursa şampiyon olabiliriz. Kulüplerin mali durumları sebebiyle gelecek sezonlarda lig dördüncüsü bile Şampiyonlar Ligi'ne gidebilir." diye konuştu.

Kaynak: TRTSPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz