Futbol

Oğuzhan'a dev kanca!

12 Kasım 2015 Perşembe 11:57 - Son Güncelleme 12 Kasım 2015 Perşembe 12:07

Beşiktaş'ın değişmez ismi olan Oğuzhan Özyakup, Avrupa kulüplerinin gündeminde.

Beşiktaş'ta teknik direktör ŞenolBeşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in göreve gelmesi ile birlikte kariyerinin en iyi dönemini geçiren Oğuzhan Özyakup, mili takımın da değişmez ismi olarak başarısını taçlandırdı...
Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in göreve gelmesi ile birlikte kariyerinin en iyi dönemini geçiren Oğuzhan Özyakup, mili takımın da değişmez ismi olarak başarısını taçlandırdı. Siyah beyazlı formayla çıktığı 13 resmi maçta, 3 gol 6 asistlik performans sergileyen genç yıldız, Avrupa kulüplerinin de radarına girdi.
 
Arsenal Teknik direktörü Arsene Wenger'in, oyuncu izleme komitesine eski öğrencisini yakından takip ettirdiği öğrenildi. Özyakup için olumlu rapor alan İngiliz yetkililerin, devre arasında Beşiktaş'ın kapısını çalacağı iddia ediliyor. Arsenal'in 23 yaşındaki futbolcu için 12 milyon avroluk teklif yapmaya hazırlandığı gelen haberler arasında.
 
Oğuzhan Özyakup ile ilgilenen bir diğer Avrupa devi ise İnter. Mancini'nin isteği üzerine harekete geçen İtalyan kulübünün, başarılı performansı ile dikkat çeken Oğuzhan'ı transfer etme kararı aldığı öğrenildi.
Ancak Beşiktaş yönetiminin genç yıldızı devre arasında göndermeye sıcak bakmaması bu transferi zora sokuyor...  Güneş'in göreve gelmesi ile birlikte kariyerinin en iyi dönemini geçiren Oğuzhan Özyakup, mili takımın da değişmez ismi olarak başarısını taçlandırdı...
Siyah beyazlı formayla çıktığı 13 resmi maçta, 3 gol 6 asistlik performans sergileyen genç yıldız, Avrupa Kulüplerinin de radarına girdi.
Arsenal Teknik direktörü Arsene Wenger, oyuncu izleme komitesine eski öğrencisini yakından takip ettirdiği öğrenildi... 
Özyakup için olumlu rapor alan İngiliz yetkililerin, devre arasında Beşiktaş'ın kapısını çalacağı iddia ediliyor.
Arsenal'in 23 yaşındaki futbolcu için 12 milyon avroluk teklif yapmaya hazırlandığı gelen haberler arasında...
 
Ara aç
 
Oğuzhan Özyakup ile ilgilenen bir diğer Avrupa devi ise İnter.
Mancini'nin isteği üzerine harekete geçen İtalyan kulübünün, başarılı performansı ile dikkat çeken Oğuzhan'ı transfer etme kararı aldığı öğrenildi.
Ancak Beşiktaş yönetiminin genç yıldızı devre arasında göndermeye sıcak bakmaması bu transferi zora sokuyor... 

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz