Futbol

"Oynayacağımız maçların telafisi yok"

25 Şubat 2020 Salı 16:40 - Son Güncelleme 25 Şubat 2020 Salı 17:04

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Bundan sonra oynayacağımız maçların telafisi yok" dedi.

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, TRT SPOR'da yayınlanan Gündem Futbol programında açıklamalarda bulundu. 

37 günde 10 maç oynadıklarını belirten Çalımbay "Kimseye bizim takımımızın neler yaşadığını anlatamadık. Çok sakat verdik bu dönemde. Kadromuzu bazen zor çıkardık. Böyle davranılacağını bilseydim. Kupa maçını 20.30 gibi oynatıp iki gün sonra da bizi Başakşehir ve Trabzonspor gibi final maçlarına çıkaracaklarını bilseydim. Kesinlikle kupada devam etmezdim. Başka bir kadro ile çıkar oynardım." dedi. 

Artık telafisi olmayan maçlara çıkacaklarını söyleyen Çalımbay takımın son durumu ile ilgili bilgiler verdi. 

"Uğur sakatlığından dolayı en az 2-3 hafta yok. Ziya sakat değil, başka bir hastalığı var. Barış ve Erdoğan sakat. Marcelo'nun durumu belli değil. Skuletic'in eli kırıldı. Şu anki sakatlarımız bunlar Emre ile Kone geri döndü."

"Bütün amacımız ligi iyi bir yerde bitirmek"

 "Bütün amacımız ligi iyi bir yerde bitirmek. Biz mütevazi bir takımız. Öyle çok büyük paralarla kurulan bir takım da değiliz. Kendi gücümüzü biliyoruz. Arkadaşlarımla gurur duyuyorum.  Lige renk kattık bizim gibi oynayıp da her maçta gol atan bir takım yok. Ligden kopmadan yolumuza devam etmek istiyoruz. Bizim tek sorunumuz sakatlık. Eğer o olmazsa ligi iyi bir yerde bitireceğiz."

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz