Futbol

Podolski: "Kesinlikle mutlu değiliz"

25 Ekim 2015 Pazar 22:38 - Son Güncelleme 25 Ekim 2015 Pazar 21:52

Podolski, 1-1 biten derbi maçın sonucundan memnun olmadığını kaydetti.

Galatasaraylı futbolcu Lukas Podolski, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile 1-1 kaldıkları derbi maçın sonucundan memnun olmadıklarını söyledi.

Maçtan sonra yayıncı kuruluşa açıklamada bulunan Alman futbolcu, derbiden galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini dile getirerek, "Kesinlikle skordan mutlu değiliz. Bugün kesinlikle kazanmak istiyorduk ama maalesef berabere bitti. Baktığınızda maçlarda ilk golü biz yiyoruz. Bunu çözmemiz gerekiyor. Bugünkü maçı kazanamadığımız için üzgünüz" dedi.

Lukas Podolski, derbinin atmosferiyle ilgili olarak, "Ben tecrübeli bir oyuncuyum. Daha önce de böyle zorlu ve gergin atmosferlerde oynadım. Bugünkü maçın öneminin farkındaydım. Bugün istediğimize ulaşamadık. Perşembe günü oynayacağımız maça odaklanacağız ve orada istediğimiz sonucu olmaya çalışacağız" diye konuştu.

Muslera: "Kazanmak istiyorduk ama olmadı"

Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera ise maçın ilk yarısında iyi oynayamadıklarını belirterek, "Rakibimiz ilk yarıda topa daha fazla sahip oldu ve baskı yapan taraftı. Devre arasında bazı şeylerin değişmesi gerektiğini konuştuk. İkinci yarı farklı bir Galatasaray vardı. Daha fazla hücum eden, topu ayağında tutan bir Galatasaray vardı. İkinci yarı maç bize dönebilirdi ama ne yazık ki gol olmadı ve burada bir puanla ayrılıyoruz" ifadelerini kullandı.

Uruguaylı kaleci, Galatasaray'ın, Fenerbahçe deplasmanında uzun zamandır kazanamadığını hatırlatarak, "Kesinlikle burada galip gelmek istiyorduk ama ne yazık ki bu nasip olmadı. Daha iyi şeyler yapabilirdik. Daha iyi performans gösterip buradan 3 puanla da ayrılabilirdik ama kısmet olmadı. Lig uzun, böyle önemli deplasmanlarda puan toplamak önemli. Bu maçı bir kenara bırakıp, önümüzdeki maçlara bakmak durumundayız" değerlendirmesinde bulundu.

Carole'un MR'ı çekilecek

Karşılaşmada sol arka adalesinde sakatlanan Galatasaraylı futbolcu Lionel Carole'un MR'ı çekilecek.

Sarı-kırmızılı futbolcunun durumunun çekilecek MR sonucunda netlik kazanacağı bildirildi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz