Futbol

Saracchi: Şampiyonluğun en büyük adayı biziz

11 Mayıs 2020 Pazartesi 13:12 - Son Güncelleme 11 Mayıs 2020 Pazartesi 13:23

Galatasaraylı Marcelo Saracchi, şampiyonluk yarışı için iddialı konuştu. "Şampiyonluğun en büyük adayı biziz" diyen Uruguaylı futbolcu, İstanbul'da mutlu olduğunu ve sarı-kırmızılı ekipte kalmak istediğini açıkladı.

Marcelo Saracchi şampiyonluğa inanıyor. Zirve yarışını değerlendiren Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu, "Virüs nedeniyle ligler durmadan önce çok iyi oynuyorduk. Şampiyonluğun en büyük adayı olduğumuzu rahatlıkla söyleyebilirim" dedi.

Lige başlamanın psikolojik olarak zor olacağının altını çizen 22 yaşındaki futbolcu, "Bunun kolay olacağını sanmıyorum, her ne kadar sahalara dönmeyi ve lige başlamayı istesek de ilk başlarda endişe ve korku olacaktır" ifadesini kullandı.

Fenerbahçe’yi Kadıköy’de 3-1 yendikleri maçı unutamadığını söyleyen Marcelo Saracchi, "Bizim için anlamlı bir galibiyetti, bunun bir parçası olduğum için çok mutluyum" açıklamasını yaptı.

Geleceği hakkında da konuşan Saracchi, "Galatasaray'da kiralık olarak forma giyiyorum. Geldiğim ilk günden beri kendimi çok iyi hissediyorum ve burada kalmayı çok isterim. Kariyerime devam etmek istediğim yerdeyim ama buna tek başıma karar veremem" diye konuştu.

Kaynak: TRT SPOR
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz