Futbol

Servet'ten suç duyurusu açıklaması

17 Aralık 2015 Perşembe 17:00 - Son Güncelleme 17 Aralık 2015 Perşembe 15:07

"Savcılık, bir süre kovuşturmaya yer olmadığına karar verdi"

Mersin İdmanyurdu'nun kaptanı Servet Çetin, hakkında dolandırıcılık, tehdit ve hakaret iddiasıyla 7 yıla kadar hapis cezası istendiği yönündeki haberleri yalanladı.

Servet Çetin, yaptığı açıklamada, söz konusu haberlerin asılsız olduğunu ve bu haberleri yapanlar hakkında da avukatı aracılığıyla yasal işlem başlatacağını söyledi.

Haberlerde iddia edildiğinin aksine, daha önce kendisiyle ilgili yapılan suç duyurusu hakkında takipsizlik kararı verildiğini aktaran Servet, "Bu konuda savcılık, kovuşturmaya yer olmadığına karar verdi ve ben de sosyal medya hesabımdan bu kararı daha önce duyurdum. Ortada dava olacak bir şey yok. İsmimi karalamak için haberler yapılıyor. Ortada davalık bir konu yok. Delil olmadan, sormadan haber yapılıyor. Onun için bu konuda açıklama yapmak zorunda kaldım. İnsanları karalamak bu kadar kolay olmamalı" diye konuştu.

Çetin hakkında ocak ayında, eski kız arkadaşını dolandırdığı, bu kişiye tehdit ve hakaret içeren mesajlar gönderdiği iddiasıyla İstanbul'da suç duyurusunda bulunulmuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz