Futbol

Şimdi neredeler: Serdar Kesimal

24 Eylül 2021 Cuma 11:25 - Son Güncelleme 24 Eylül 2021 Cuma 11:26  |  Kaynak : TRT SPOR

Ligimizde Kayserispor, Fenerbahçe ve Akhisarspor formaları giyen ancak yaşadığı sakatlıklar nedeniyle futbolu erken bırakmak zorunda kalan 32 yaşındaki Serdar Kesimal şu anda nerede, ne yapıyor?

Profesyonel kariyerine doğduğu ülke olan Almanya'da başlayan Serdar Kesimal, burada birçok takımın çeşitli yaş kategorilerinde oynadıktan sonra 2009 yaz transfer döneminde FC Köln II'den Kayserispor'a imza attı ve oyuncunun Türkiye macerası başladı.

Kayserispor ile başarılı performanslara imza atan Serdar, kısa sürede iyi futboluyla A Milli Takım'a kadar yükseldi. 2011 yazında bu kez Fenerbahçe'ye imza atan Serdar Kesimal'ın sarı lacivertli forma altında sakatlıklar bir türlü yakasını bırakmadı. 5 sezonluk Fenerbahçe macerasının ardından Akhisarspor'a imza atan Serdar Kesimal, 2017'nin ilk aylarında kariyerine nokta koydu.

Henüz 28 yaşında futbolu bırakmak durumunda kaldıktan sonra da yeşil sahalarda boy göstermeyi sürdüren Serdar Kesimal, şu anda TFF 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor'da yardımcı antrenör olarak görev yapıyor.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz