Futbol

Sivasspor'da kötü gidişat sürüyor

20 Mart 2016 Pazar 11:57 - Son Güncelleme 20 Mart 2016 Pazar 10:00

Sivasspor, Trabzonspor'a 1-0 mağlup olarak kötü gidişini sonlandıramadı.

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda dün Trabzonspor'a 1-0 mağlup olan Medicana Sivasspor'un kötü gidişatı sürüyor.

Lige istediği gibi başlayamayan, geride kalan 26 haftada, 4 galibiyet, 9 beraberlik ve 13 mağlubiyetle sahadan ayrılarak 21 puan toplayan kırmızı-beyazlı ekip, dün de Trabzonspor'a deplasmanda 1-0 yenilerek düşme hattından uzaklaşamadı.

Ligde geride kalan haftalarda bir türlü istediği sonuçları alamayan ve teknik direktörler Sergen Yalçın ve Okan Buruk'un ardından yoluna Mesut Bakkal'la devam eden Sivasspor, yeni teknik direktörüyle de arzuladığı çıkışı yakalayamadı.

Bakkal yönetiminde 6 maça çıkan Sivasspor, bu karşılaşmalarda sahadan 2 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 1 beraberlikle ayrılarak küme düşme hattından çıkamadı.

Bir sezonda üç kez teknik direktör değişikliği yapmasına rağmen kötü gidişatı sonlandıramayan Medicana Sivasspor'u son 8 haftada ise zorlu bir fikstür bekliyor.

Ligde 5'i iç sahada, 3'ü ise deplasmanda olmak üzere 8 karşılaşmaya çıkacak Sivas ekibi, bu periyotta şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş ve Fenerbahçe'yi sahasında konuk edecek.

Bursaspor, Akhisar Belediyespor ve Gençlerbirliği'ni de Sivas'ta ağırlayacak kırmızı-beyazlılar, Gaziantepspor, Medipol Başakşehir ve Kayserispor deplasmanlarında puan arayacak.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz