Futbol

Spor camiasından bayram mesajları

13 Mayıs 2021 Perşembe 11:59 - Son Güncelleme 13 Mayıs 2021 Perşembe 12:30  |  Kaynak : TRT SPOR

TFF, kulüpler ve spor camiasından isimler Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajları yayımladı.

TFF mesajında ''Hep birlikte nice sağlıklı, mutlu, huzurlu ve keyifli bayramlar geçirmek dileğiyle'' ifadelerine yer verdi.

Beşiktaş

''Sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram dileriz. Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun.''

Fenerbahçe

"Ramazan Bayramı'mızı en içten dileklerimizle kutlar, millet olarak birlik, beraberlik ve barış içinde yaşayacağımız nice sağlıklı ve mutlu bayramlar dileriz."

Galatasaray

"Sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma duygularının pekiştiği ramazan ayının ardından bayrama ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Ramazan Bayramı'nın ülkemize, camiamıza ve tüm İslam alemine hayırlı olmasını temenni ediyor; huzur, sağlık ve mutluluk dolu bir bayram geçirmenizi diliyoruz." 

Trabzonspor

''Ramazan Bayramınızı kutlar, sağlık, mutluluk ve esenlikler dileriz.'' 

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi

"İnançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, insanlar arasındaki sevgi ve saygının daha da güçlenmesine vesile olan bayramlar, ülkemizin birlik ve beraberliği için son derece önemlidir. Hep birlikte; sağlık, sevgi ve huzur dolu nice bayramlar geçirmek dileğiyle camiamızın, halkımızın ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum." 

Fenerbahçeli Mesut Özil

"Tüm Müslümanların Ramazan Bayramı'nı kutlarım. Bu mübarek aydaki oruçlarımız ve dualarımız kabul olsun. Dualarım bugün bayramı barış içinde kutlayamayanlarla. Filistin'deki kardeşlerim dualarım sizinle." 

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ

"Voleybolumuzu bugünlere taşıyan tüm paydaşlarımızın, ülkemizin ve tüm Müslüman aleminin Ramazan Bayramı'nı kutlar, herkese sevdikleriyle sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmelerini dilerim."

Devamı geliyor...

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz