Futbol

Süper Lig ekibinin ismi değişiyor!

20 Nisan 2016 Çarşamba 17:48 - Son Güncelleme 20 Nisan 2016 Çarşamba 14:59

Süper Lig'in flaş ekibi Torku Konyaspor'da sıcak gelişme yaşandı.

Konyaspor sezon bitimiyle birlikte isim değişikliği yaşayacak. Önümüzdeki sene yeni bir isimle lige 'merhaba' diyecek olan takım bundan sonra "Atiker" Konyaspor olarak sahalarda mücadele verecek.

Torku'nun isim sözleşmesinin bu yıl sonlanmasıyla birlikte önümüzdeki sezon yeşil-beyazlılara Atiker isim sponsoru olarak adını verecek. Atiker ve Konyaspor arasında bugün basının da katılımıyla bir imza töreni gerçekleştirildi.

Büyükşehir Arena'da gerçekleştirilen imza törenine Atiker Yönetim Kurulu Başkanı M. Ali Atiker ve Konyaspor Başkanı Ahmet Şan katıldı.

Atılan imzalar sonucunda 3+2 yıllığına isim sponsurluğunu Atiker üstlendi.

İmza töreninde bir konuşma yapan Başkan Ahmet Şan, "Konyaspor'un önemli günlerinden birini yaşıyoruz. Konyaspor son yıllarda Konya'yı en iyi şekilde temsil esiyor. Şehrimizde hep söylediğimiz birlikte Konya'yız sloganımız var. Bugüne kadar birlik beraberlikle bu başarı sağlandı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Konya'mızın ulusal ve uluslararası arenadaki markası olan Atiker ile isim sponsorluğu için anlaştık.

Konyaspor'a geçmişte de önemli katkıları olmuştu. Şimdi bu katkıları taçlandırdılar. Tüm Atiker camiasına teşekkür ediyorum. Başlangıçta 3 yıllık bir dönem için anlaştık. Her iki camiaya da hayırlı olsun. Atiker'e güzel bir reklam bize de iyi bir destek oldu. Torku camiasına da bu zamana kadar verdikleri destekten ötürü teşekkür ediyorum" dedi.

Atiker Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Atiker ise, "Biz Konya'da doğduk. Konya'ya minnet borcumuzu ödememiz gerekiyordu. Bu sorumluluktan dolayı Konyaspor ve Atiker güç birliği yaparak daha iyi işlere imza atmak istiyoruz. Her zaman Konyaspor'un yanındayız ve yardımcı olmaya çalışacağız. Konya'mıza ve Konyaspor'a hayırlı uğurlu olsun. Bu güne kadar Konyaspor'a destek olan tüm kuruluşa da ayrı ayrı teşekkür ederiz" diye konuştu.

"ÇOK DAHA İYİ ŞARTLARDA ANLAŞTIK"

Şan, ilk tekliflerini Torku'ya sunduklarını ifade ederek şunları söyledi: "İlk teklifimiz Torku'ya olmuştu. Stat isim sponsorluğu da bitmişti. Teklif götürdük ama kendileri nazikçe devam edemeyeceklerini söylediler. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Recep Konuk'a plaket takdim edeceğiz. Atiker ile daha iyi şartlarda anlaştık"

"STAT İÇİN ULUSAL MARKALARLA GÖRÜŞÜYORUZ"

Stadyumun isim sponsorluğu içinde görüşmelerin sürdüğünü kaydeden Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, "Bazı şirketler ile görüşme halindeyiz. Sezon sonuna kadar stadyumun isim sponsorluğu konusunda bir firmayla anlaşacağız. Ulusal markalarla görüşülüyor" şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz