Futbol

Trabzonspor'a müjdeli haber

13 Mart 2020 Cuma 14:12 - Son Güncelleme 13 Mart 2020 Cuma 18:22

Trabzonspor rahat bir nefes aldı. Karadeniz ekibine Alexander Sörloth'tan iyi haber geldi. Süper Ligin 19'uncu hafta erteleme mücadelesinde sakatlanan Sörloth'un MR sonucu temiz çıktı.

Trabzonsporun BtcTurk Yeni Malatyaspor ile oynadığı Süper Ligin 19'uncu hafta erteleme mücadelesinde sakatlanan Sörloth'un MR sonucu temiz çıktı.

Golcü yıldız, maçın 39'uncu dakikasında yaşadığı sakatlık nedeniyle oyuna devam edememişti.

Ayağındaki ağrısı geçtiği belirtilen 24 yaşındaki futbolcu, takımdan ayrı olarak fizyoterapist eşliğinde çalışıyor.

Bu sezon Süper Ligde çıktığı 25 maçta 19 gol ve 7 asistlik performans sergileyen Norveçli forvetin, pazar günü oynanacak Medipol Başakşehir karşısında forma giymesi bekleniyor.

Konuyla ilgili Trabzonspor'dan yapılan açıklama şu şekilde:

''Kulüp doktorumuz M. Hakan Ayaz, futbolcularımız Alexander Sörloth ve Kamil Ahmet Çörekçi’nin sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

İki oyuncumuza da MR çekildiğini belirten Hakan Ayaz, “Yapılan muayene ve tetkiklerinde sol ayak 1. metatarsofalengial (başparmak) eklem çevresinde ödem, dış yan bağ grade 1 strain, tespit edilen Alexander Sörloth’un klinik gidişatı iyi yönde olup Pazar günü oynanacak Medipol Başakşehir maçında oynamasında bir sakınca olmadığı düşünülmektedir.

Gaziantep FK maçı sonrası arka adele şikayeti olan Kamil Ahmet Çörekçi’nin ise yapılan muayene ve MR tetkikleri sonucu sol hamstring kas grubu biceps femoris kasında grade 2 strain tespit edilmiş olup, tedavisine devam edilmektedir. Futbolcumuzun sahalara dönüş süresi 3-6 hafta olarak öngörülmektedir”

Kaynak: TRT SPOR  

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz