Futbol

Trabzonspor'da Çalımbay tartışılıyor

07 Mart 2018 Çarşamba 15:23 - Son Güncelleme 07 Mart 2018 Çarşamba 15:29

Trabzonspor'da alınan kötü sonuçlar Rıza Çalımbay'ın ismini tartışılır hale getirdi. Bordo-mavilili ekip, 2018'de sadece 1 maç kazanabildi.

Sahasında Beşiktaş'a mağlup olan Trabzonspor sezon başında yaşadığı sıkıntılı günlere geri döndü. Üst sıralara çıkma umutlarını kaybeden bordo-mavililer Avrupa kupalarına katılma hedefini de riske attı.

Beşiktaş karşısında özellikle ikinci yarıda ortaya konan oyun Rıza Çalımbay'ın eleştirilmesine neden oldu.

Tecrübeli çalıştırıcı, göreve geldikten sonra Trabzonspor, Evkur Yeni Malatyaspor'a yenilmiş, ardından 8 maçta 6 galibiyet 2 de beraberlik almıştı.

Karadeniz ekibi, bu süreçte 20 puan toplayarak, ilk yarının lideri Medipol Başakşehir ile arasındaki puan farkını 7'ye indirmişti.

Bordo-mavililer, ligin ikinci yarısında önce kupadan elendi, daha sonra ligde kötü sonuçlar aldı.

Trabzonspor 2018 yılında ligde oynadığı 7 maçta 1 galibiyet, 4 beraberlik, 2 mağlubiyet alarak sadece 7 puan toplayabildi. 

Alınan başarısız sonuçların ardından tartışılmaya başlanan Rıza Çalımbay'a artık bordo-mavili yönetimin de sıcak bakmadığı öğrenildi...

Bazı yöneticilerin Çalımbay'ın transfer yapamama konusunu sürekli olarak gündemde tutmasından dolayı rahatsız olduğu ve yönetimi camianın önüne atmakla suçladıkları kaydedildi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz