Futbol

TÜFAD, Abdullah Avcı'yı ağırladı

16 Ocak 2020 Perşembe 18:34 - Son Güncelleme 16 Ocak 2020 Perşembe 19:19

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD), 2020'nin ilk toplantısı olan Genel Merkez Yönetim Kurulu ve Şube Başkanları Toplantısı Antalya’da yapıldı. Toplantının bir bölümüne Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı da katıldı.

 

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, TÜFAD Genel Merkez Yönetim Kurulu ve Şube Başkanları Toplantısı'na katıldı.

1965 yılından beri çalışmalarını sürdüren ve 56 ilde şubesi bulunan TÜFAD'ın 2020 yılının ilk toplantısı olan Genel Merkez Yönetim Kurulu ve Şube Başkanları Toplantısı Antalya'da yapıldı.

Avcı'nın antrenör projesi

Toplantının bir bölümüne Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı da katıldı. Deneyimli teknik adam, toplantıda antrenörlerle ilgili üzerinde çalıştığı projeyi anlattı. 

Avcı, "Çalışırkende kulüplerimizin içindeki antrenörleri yetiştirmek için departmanlarımızla birlikte proje hazırlığımız var. İkinci yarı itibarıyla da futbola bakış açısını değiştirmek antrenör sayısı ve kalitesini geliştirmek içinde çalışmalar yapacağız" ifadeleri kullandı.

TÜFAD Genel Başkanı ve AEFCA Başkan Yardımcısı İsmail Dilber de Abdullah Avcı'ya yoğun temposunda çalışmalarından zaman ayırıp toplantıya katkı sunduğu için teşekkür etti.

Yeni üyelerin kabul edildiği toplantıda, TÜFAD şubelerinin 2019 yılındaki çalışmaları da ele alındı.

Öte yandan TÜFAD’ın 20 bin çocuk arasından seçtiği, 2008 doğumlu 600 amatör genç futbolcunun katılacağı “7. Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği”nin Nisan ayında Antalya'da düzenleneceği kaydedildi. 

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz