Futbol

VİDEO | Eto'o'ya Brezilya usulü!

10 Mart 2016 Perşembe 15:28 - Son Güncelleme 10 Mart 2016 Perşembe 16:27

Antalyasporlu futbolcular, Eto'o'nun 35. yaş gününü Brezilya usulüyle kutladı.

Antalyasporlu futbolcular, 35 yaşına giren takım arkadaşları Samuel Eto'o'nun yaş gününü, yıldız futbolcunun üzerine un döküp başında yumurta kırarak kutladı.

Bursaspor maçı hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekipte, Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman sonrasında Eto'o için Brezilya usulü doğum günü kutlaması düzenlendi.

"Happy Birthday Baba"

Antalyasporlu futbolcular, üzerinde kulübün arması ve "Happy Birthday Baba" yazısı bulunan pastayı kesen Kamerunlu yıldızın üzerine un döküp başında da yumurta kırdı.



Eto'nun da takım arkadaşlarına aynı şekilde karşılık verdiği kutlamada renkli görüntüler yaşandı.

Kutlamanın ardından Eto'o, elindeki yumurtalarla kulüp başkanı Gültekin Gencer'e yöneldi. Durumu fark ederek sahadan koşar adım uzaklaşan Gencer'in, yıldız futbolcuya "daha sonra, yarın" diye seslendiği duyuldu.

"18 yaşındaymışım gibi futbol oynamaya devam etmek istiyorum"

Gazetecilerin sorularını cevaplayan Eto'o, doğum günü kutlaması için arkadaşlarına teşekkür etti.

Yeni yaşından beklentileri sorulan Eto'o, "Takım arkadaşlarımla çalışmaya ve 18 yaşındaymışım gibi futbol oynamaya devam etmek istiyorum. Dökülen un nedeniyle artık biraz daha beyazım. Onun dışında değişen bir şey yok, çalışmaya devam edeceğim. Önemli olan zaferler" yorumunda bulundu.

Yıldız oyuncu, antrenmana yaptırdığı pastayla gelen üniversite öğrencisi hayranı Muhammet Güngörmüş'ün istediğini de geri çevirmedi. Eto'o, taraftarın kendisine hediye ettiği pastadaki mumları üfledi ve doğum günü tebriğini kabul etti.

Morais: "İyiye doğru gidiyoruz"

Antrenman sırasında kameraların karşısına geçen Antalyaspor'un teknik direktörü Jose Morais ise takımının son durumuna ve Bursaspor ile kendi evlerinde yapacakları maça ilişkin görüşlerini dile getirdi.

Morais, çok fazla söylenecek bir şeyin olmadığını belirterek, "Maçlar kaybedilebilir. Takım henüz istediğimiz seviyeye ulaşmadı ancak iyiye doğru gidiyoruz. Biz de kazanmaya başlayacağız" diye konuştu.

Basın mensuplarının Bursaspor'un güçlü birtakım olduğunu hatırlatması üzerine Morais, hiçbir takımın 3 puanı hediye etmediğini kaydetti.

Morais, "Maçı kendinizin kazanması gerekiyor. İki takımda sahaya 11 kişi çıkacak. Kazanmak için sahaya çıkacağız ve kazanacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz