Futbol

VİDEO | Kulüpler Birliği Vakfı'na dev sponsor

07 Ocak 2016 Perşembe 12:50 - Son Güncelleme 07 Ocak 2016 Perşembe 13:07

Turkcell, Kulüpler Birliği Vakfının ana sponsoru oldu.

Kulüpler Birliği Vakfı ile Turkcell arasında sponsorluk anlaşması imzaladı.

Haliç Kongre Merkezi'nde Kulüpler Birliği Vakfının olağan toplantısı öncesinde gerçekleştirilen imza töreninde, vakfın başkanı Göksel Gümüşdağ, Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu ile kulüp temsilcileri yer aldı.

Göksel Gümüşdağ, Turkcell'in uzun yıllardır Türk futbolunun içinde olduğunu belirterek, "Turkcell ile Kulüpler Birliği Vakfının bu birlikteliğinin çok anlamlı olduğunu düşünüyorum. Haftanın maçıyla ilgili bir projeleri var. Bizim de daha önce benimsediğimiz bir projeydi. Gerçekten futbolun güzel şeylere ihtiyacı var. Futbolun marka değerini hep beraber yükselteceğiz. Bu konuda hepimize iş düşüyor. Anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Kaan Terzioğlu da  Turkcell olarak 2002 yılından beri futbolun içinde olduklarını vurgulayarak, "Bu dönem içinde A Milli Takımımızı, federasyonumuzu, kulüplerimizi, Kulüpler Birliğini ve Süper Lig'i sürekli destekledik ve desteklemeye de devam edeceğiz. Türkiye'nin ve Türk futbolunun marka değerini yükselten tüm kurumların tüm organizasyonların yanında olmak bizim en önemli amaçlarımızdan biri" değerlendirmesinde bulundu.

Bir yıl süreyle vakfın ana sponsoru olan Turkcell'in, iş birliği doğrultusunda "Haftanın maçı" projesi hayata geçirilecek. Spor Toto Süper Lig'de her hafta bir karşılaşma "Turkcell Haftanın Maçı" adı altında oynanacak. Ayrıca anlaşma çerçevesinde futbola ilgiyi attırmak ve statların dolmasını sağlamak amacıyla maçların oynanacağı şehirlerde konser ve yarışma gibi etkinliklerin düzenlenmesi planlanıyor.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz