Futbol

6-0'lık galibiyet için "Manisa kusura bakmasın" dedi

17 Mart 2018 Cumartesi 19:35 - Son Güncelleme 18 Mart 2018 Pazar 02:16

Spor Toto 1. Lig'in 28. haftasında deplasmanda Grandmedical Manisaspor'u 6-0 yenen Gazişehir Gaziantep'in  teknik direktörü Erkan Sözeri, "Skoru belki biraz daha geride tutabilirdik ama hedefe giden bir takım olduğumuz için bize averaj da lazım. O yüzden camia kusura bakmasın" dedi. 

Manisa 19 Mayıs Stadı'ndaki maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Erkan Sözeri karşılaşmanın çok fazla değerlendirilecek bir durumu olmadığını belirterek şunları kaydetti:

"Pırıl pırıl gençlerden oluşan bir Manisaspor takımı vardı karşımızda. Ellerinden geleni yapmaya çalıştılar. Bu tarz maçlar aslında ciddiye alınmadığı zaman zor olur. Biz buna izin vermedik. Oyuncularımı ciddiyetlerinden dolayı kutluyorum. Manisaspor sanırım önümüzdeki senenin hazırlığını yapıyor. Onlara da başarılar diliyorum. Skoru belki biraz daha geride tutabilirdik ama hedefe giden bir takım olduğumuz için bize averaj da lazım. O yüzden camia kusura bakmasın. Ben oyuncularımı tebrik ediyorum. Manisaspor'a da başarılar dilerim." 

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz