Futbol

Adana Demir-Osmanlı maçı sonrası

27 Aralık 2014 Cumartesi 22:21 - Son Güncelleme 27 Aralık 2014 Cumartesi 22:25

Teknik adamlar 90 dakikayı değerlendirdi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un Teknik Direktörü Ünal Karaman, sahalarında Osmanlıspor'u 1-0 yendikleri karşılaşmaya ilişkin, "Oyuncularımı ve bizi yürekten destekleyen taraftarımızı tebrik ediyorum" dedi.

Karaman, zor şartlarda oynanan karşılaşmada iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Yağmur nedeniyle zeminin ağırlaştığını, ancak futbolcularının iyi performans sergilediğini dile getiren Karaman, şöyle devam etti:

"Taraftarımız da mücadelemize destek verdi. Camiamıza hayırlı olsun. Oyuncularımı, gösterdikleri performans ve verdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum. Hiçbir mazerete sığınmadan işimizi yapacağız. Kazanırsınız kaybedersiniz çok önemli değil, dünyanın sonu da değil ama bu takım, sezon başından beri kazanıyor. Hangi şartlarda olduğunu net şekilde biliyorsunuz. Oyuncularımı ve bizi yürekten destekleyen taraftarımızı tebrik ediyorum. Bizim silahımız disiplin. Oyuncularımız iyi niyetle, takım olma yolunda mesafe alan, birbirini destekleyen, her türlü eksiğini kapatma anlamında yürekten mücadele veriyorlar. Bunun sonucunda da hakettiğimiz bir pozisyon var."

- Osmanlıspor cephesi

Osmanlıspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural ise Adana'da son dakikasına kadar heyecanlı bir maç izlendiğini belirtti.

Rakiplerinin 42. dakikada gol attığını, 80. dakikada da bir gol pozisyonuna girdiğini kaydeden Vural, kendilerinin ise ilk yarıda 2, ikinci yarıda 4 gol pozisyonu bulduğunu ifade etti.

Vural, ilk yarıda oyunu kontrolleri altında tuttuklarını ancak bir köşe vuruşunun ardından gol yediklerini dile getirerek, şunları söyledi:

"Adana Demirspor'u kutluyorum. Çok güzel bir lig maçında lidere karşı başarılı bir sınav çıkardılar. Yukarısı artık birkaç takımın daha katılımıyla herkes için daha kabus dolu geçecek. Güzel bir futbol akşamı yaşatmak adına iki takım da elinden geleni yaptı. Bunu da pozitif futbol oynama isteğiyle yaptılar."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz