Futbol

Altınordu'da transfer

19 Haziran 2014 Perşembe 10:36 - Son Güncelleme 19 Haziran 2014 Perşembe 10:38

Altınordu, Koray Kaçınoğlu ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu, daha önce alt yaş kategorilerinde Alman milli takım formasını da giyen sağ bek Koray Kaçınoğlu ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Koray Kaçınoğlu'nu, Almanya temsilcisi Yasin Özçelik aracılığıyla uzun süredir takip ettiklerini söyleyen futbol direktörü Murat Dizdar, "Koray, gençliği, enerjisi, çıkış yapma isteği ile takımımıza önemi katkılar sağlayacaktır" dedi.

Futbol yaşamının çıkış noktasında doğru tercih yapmanın çok önemli olduğunu söyleyen Koray Kaçınoğlu, şunları kaydetti:

"Altınordu, genç oyunculara bakışı ve gelecek planlaması açısından benim için en doğru yer. Burada kendimi geliştireceğimi biliyorum. Burada kendimi ıspatlayarak, Türk Milli Takımı'na kadar yükselebileceğimi düşünüyorum."

Daha önce Galatasaray'ın da almayı düşündüğü 20 yaşındaki Koray Kaçınoğlu, 16, 17, 18, 19 ve 20 yaş altı kategorilerinde 30 kez Alman Milli Takımı forması giydi. 2011'de Meksika'da düzenlenen 17 Yaş Altı Dünya Şampiyonası'nda Almanya formasıyla mücadele eden Koray Kaçınoğlu, sağlık kontrolünden geçtikten sonra İstanbul'da futbol direktörü Murat Dizdar ile bir araya gelip sözleşme imzaladı ve Almanya'ya döndü.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz