Futbol

Boluspor'da transfer çalışmaları

19 Ocak 2016 Salı 18:47 - Son Güncelleme 19 Ocak 2016 Salı 16:49

Teknik direktör Karakuş "Bir tane daha yabancı forvetle transferi kapatacağız."

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'un teknik direktörü Cüneyt Karakuş, "Bir tane daha yabancı forvetle transferi kapatacağız. Ben oyuncuların önümüzdeki birkaç hafta içinde yüzde 70-80'lere geldiğinde daha iyi olacağımızı düşünüyorum" dedi.

Kulüp tesislerinde düzenlenen basın toplantısında Karakuş, takıma yeni katılan, hazır olmayan ve sakat olan oyuncuların bulunduğunu söyledi.

"Biz, sonuçta bir şekilde çıkıp oynayıp, kazanmak istiyoruz" diyen Karakuş, "Boluspor'u bir noktaya çekmek, bir yerlere getirmek istiyoruz. Burada bir şeylerden şikayet etmek değil, mevcut kadroyu maksimum bir şekilde nasıl kullanabiliriz, ona bakıyoruz" şeklinde konuştu.

Karakuş, iyi bir Türk forvet aldıklarını vurgulayarak, "Bunlardan en iyisini aldığımızı düşünüyorum. Özgürcan bu ligin iyi bir forveti. Bir tane daha yabancı forvetle transferi kapatacağız. Ben oyuncuların önümüzdeki birkaç hafta içinde yüzde 70-80'lere geldiğinde daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Bir yabancı bekliyoruz. İnşallah o da bugün yarın netliğe kavuşur" ifadelerini kullandı.

Adem Alkaşi'nin Kayseri Erciyesspor maçında gördüğü ikinci sarı kartla ilgili soruya Karakuş, "Adem kart sınırındaydı. Gördüğü ilk sarı karttan sonra ligde cezalı duruma düşmüştü. İkinci sarı kartı görünce Türkiye Kupası maçında cezalı duruma düşmüş oldu. Yani lig maçında cezalı değil" yanıtını verdi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz