Futbol

"Bu yenilgi motivasyonumuzu bozmayacak”

12 Eylül 2021 Pazar 00:01 - Son Güncelleme 12 Eylül 2021 Pazar 00:13  |  Kaynak : İHA

TFF 1. Lig’in 4. haftasında konuk ettiği BB Erzurumspor’a 1-0 yenilen Manisa FK'nın teknik sorumlusu Mehmet Mesut Tüfenkoğlu, "Bu bizim motivasyonumuzu bozmayacak. Hedefe gitmek için elimizden gelen bütün mücadeleyi sürdüreceğiz" dedi.

TFF 1. Lig’in 4. haftasında Manisa FK, evinde konuk ettiği Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a 1-0 mağlup oldu. Bu skorla Manisa FK’nın 39 maçlık yenilmezlik serisi son buldu.

Maçın ardından yapılan basın toplantısında konuşan Manisa FK Teknik Sorumlusu Mehmet Mesut Tüfenkoğlu, “Bu maça sahamızda oynadığımız için mutlak galibiyet parolasıyla çıkmıştık. Topun bizde kalmasını sağlayarak, ataklarımızı sıklaştırarak oyuna çok iyi başladık. Bunun sonucunda ummadığımız bir anda, topun bizde olduğu bir zamanda kalemizde bir karambolde gol gördük. Bu golün üzerine ataklarımızı sıklaştırdık ama golü bulamadık. En az 4-5 pozisyona girmemize rağmen son dokunuşu yapamayınca müsabakadan 1-0 mağlup ayrıldık. Ligin daha başındayız. İnişli çıkışlı zamanlarımız elbette olacak. Bu bizim motivasyonumuzu bozmayacak. Hedefe gitmek için elimizden gelen bütün mücadeleyi sürdüreceğiz. Önümüzdeki müsabakada bunu telafi etmeye çalışacağız” dedi.

BB Erzurumspor’un futboluyla ilgili soruyu yanıtlayan Tüfenkoğlu, “Onlar da yeni bir oluşum içerisindeler. Güçlerini biliyorlar. Bu müsabakada daha çok savunma ağırlıklı oynadılar. Golü de bulunca zaman geçirmeyi de işin içine sokarak müsabakayı bitirmeye çalıştılar. Biz ne kadar futbol oynama düşüncesinde olsak da onlar oyunun durmasını sağlayarak bizim biraz daha konsantremizi bozulmasına neden oldu. Futbolun içerisinde maalesef bazen oyun oynamak değil, zaman geçirerek de puan alma durumu oluyor” diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz