Futbol

Coşkun Demirbakan'dan Eze eleştirisi

12 Temmuz 2020 Pazar 22:11 - Son Güncelleme 12 Temmuz 2020 Pazar 22:16

Adanaspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan Hatayspor'u kutlayıp Süper Lig'de başarılar diledi. Demirbakan, kırmızı kart gören oyuncusu Eze'ye yönelik eleştirilerde de bulundu.

"Bu maç ligin özeti gibi oldu." ifadesini kullanan Demirbakan, kırmızı kart gören oyuncusu Eze'ye yönelik eleştirilerde bulundu.

Demirbakan, Eze'nin saha içinde ve dışındaki tutum ve davranışlarından rahatsız olduğunu belirterek, maçta oynatacak oyuncu seçeneğinin fazla olmaması nedeniyle kendisine kadroda yer verdiğini kaydetti.

Basit pozisyonlardan yararlanamadıklarını ve rakiplerinin "bedava" bir gol bulduğunu ifade eden Demirbakan, "Benim için bulunduğum kulübün manevi şahsiyeti önemlidir. Onu korumak için oynarım. Ekmek parası kazanıyorsam o kulüpten onun manevi değerlerine saygı gösteririm. Bu takıma kimler geldi kimler gitti. Eze'ye mi kaldı bu kulüp? Ağrıma giden bu. Tam açıdan bakarsak hatanın çoğunluğu bu adamda. Bütün konuşmamı da buna ayırdım. Olmadı. Buradan taraftara ve yönetime teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA 

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz