Futbol

"Deplasman fobisini yenerek galip geldik"

05 Mart 2016 Cumartesi 20:30 - Son Güncelleme 05 Mart 2016 Cumartesi 18:48

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Kerimoğlu, 2-0'lık galibiyeti değerlendirdi.

PTT 1. Lig'de Denizlispor'u deplasmanda Şanlıurfaspor'un teknik direktörü Tugay Kerimoğlu oyuncuları galibiyetten dolayı kutladı.

Kerimoğlu, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, şu ifadeleri kullandı:

"Müthiş bir özveri... Takım halinde oynama ve kazanma istekleri muhteşemdi. Deplasman fobisini yenerek galip geldik. Burada üzülen ve sevinenler var ama bu kentin takımına sahip çıkması gereken insanlar var. Bazı şeylere tepki vermek değil sabır göstermek lazım diye düşünüyorum."

Denizlispor üzgün

Denizlispor'un teknik direktörü Ümit Metin Yıldız ise sahadan galibiyetle ayrılamadıkları için üzüntülü olduklarını söyledi.

Yıldız, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, beklemedikleri bir sonuç aldıklarını, sahada yapamadıklarını çok iyi analiz ederek eksikleri gidereceklerini belirtti.

Yıldız, şöyle devam etti:

"Ligin boyu daralıyor, içinde bulunduğumuz durum ortada. Şehrin takıma sahip çıkmasını bekliyoruz. Bulunduğu durumdan kurtarmak için biz üzerimize düşeni yapıyoruz. Bu yolda herkese ihtiyacımız var. Oyunculara olan inancımız devam ediyor. Çünkü biz bu takımı iyi biliyoruz, iyi tanıyoruz, neler yapabileceklerini bize gösterdiler. Bugün beklemediğimiz bir sonuç aldık. Çok erken gol yedik ve mağlup olduk."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz