Futbol

Gaziantep'te hedef 3 puan!

08 Eylül 2015 Salı 14:08 - Son Güncelleme 08 Eylül 2015 Salı 14:12

Osman Toprak, "Altınordu maçından 3 puan almak istiyoruz"

PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un kulüp başkanı Osman Toprak, kaliteli oyunla Altınordu karşısından 3 puan almak istediklerini söyledi.

Toprak yaptığı açıklamada, zorlu bir ligde yer aldıklarını hatırlatarak, güçlü bir ekip kurarak ligi rahat geçirmek istediklerini belirtti.

Bu kapsamda önemli transferlerin gerçekleştirildiğini ve yaş ortalamalarının 24 olduğunu dile getiren Toprak, geride kalan 3 maçtan 5 puan çıkardıklarını hatırlattı.

Şimdiye kadar Süper Lig'ten düşmüş güçlü ve PTT 1. Lige yeni çıkmış hırsı takımlarla karşılaştıklarını anlatan Toprak, "Buna rağmen mağlubiyet görmedik. Bu bizim için önemli ve gelecek adına umut verici" dedi.

Bu sezon bir üst lige çıkma hedefiyle yollarına devam ettiklerini aktaran Toprak, şöyle konuştu:

"Ligin 4. haftasında Altınordu takımını konuk edeceğiz. Rakibimiz ligin en sonunda yer alsa da kesinlikle hafife alınacak bir takım değil. O yüzden hazırlıklarımızı ciddiyetle sürdürüyoruz. Kaliteli oyunla Altınordu maçından 3 puan almak istiyoruz. Rakibimiz de aynı düşünceyle Gaziantep'e gelecek ve galibiyet hasretini dindirmek isteyecek. Bu nedenle çekişmeli geçecek bir maçın bizi beklediğini düşünüyoruz ancak ümit ediyorum ki taraftarımızın da desteğiyle gülen taraf olacağız."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz