Futbol

"Hedefimiz Süper Lig'e çıkmak"

14 Şubat 2020 Cuma 16:15 - Son Güncelleme 14 Şubat 2020 Cuma 17:00

TFF 1. Lig takımlarından Fatih Karagümrük'ün teknik direktörü Ömer Erdoğan, TRT SPOR'a özel açıklamalarda bulundu.

Antalya'daki kamp döneminin kendileri için vermili geçtiğini söyleyen Ömer Erdoğan, hedeflerinin Süper Lig'e yükselmek olduğunu söyledi.

Şampiyonluk yarışına da değinen genç çalıştırıcı "Bu ligde çok sürpriz yaşanacağına inanıyorum. Puan farkı açısından Hatay avantajlı gibi görünüyor ama onlarda da bir düşüş var. Bu ligde daha çok maç var. Çok şey değişebilir. Kimse ben çıktım diye düşünmesin" dedi.  

Transferde hedefledikleri isimleri de kadrolarına kattıklarını vurgulayan Erdoğan, "İstekli başarıya aç bir oyuncu grubumuz var. Bursa'da lige start verdik. Oyuncularımız mücadele anlamında isteklerimizin çoğunu yerine getirdi ve bu da bize gelecek maçlar için umut verdi." şeklinde konuştu. 

"Hedefimiz Süper Lig"

"4 maçta 5 puan almışız ama 12 puanda alsak sürpriz sayılmazdı. Çünkü oynanan futbol, girdiğimiz pozisyonlar biraz daha az hata yapmış olsaydık 12 puan da almış olurduk. 4 maçlık periyotta sürekli kendini geliştiren daha az hata yapan rakibine daha az pozisyon veren ve daha çok pozisyona giren bir takıma doğru ilerliyoruz. Çok da maç kalmadı. Hedefimiz buradan Süper Lig'e çıkmak. Bu play-off olur ilk ikiyi zorlayabilirsek ilk iki olur. Ona göre çalışmalarımız devam ediyor." 

"Olumsuz seriyi bitirmek istiyoruz"

"Giresun'da bir çıkış yakaladı. 5 maçtır kaybetmeyen bir takım. Analiz ettik. Ona göre çalışmalarımızı yaptık. Bizim de içeride olumsuz bir serimiz var. Ligde en az içeride galip gelen takımlardan biriyiz. Bunu da artık değiştirmek istiyoruz. Eğer biz son haftalardaki mücadeleyi sergilersek inşallah buradan da galibiyetle ayrılacağımızı düşünüyorum."

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz