Futbol

İbrahim Üzülmez'den Süper Lig açıklaması

29 Nisan 2019 Pazartesi 23:37 - Son Güncelleme 29 Nisan 2019 Pazartesi 23:48

Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, "Kalan 3 haftada da elimizden gelen gayreti, mücadeleyi, isteği, arzuyu, coşkuyu göstererek Gençlerbirliği'nin hak ettiği Süper Lig'e çıkmak istiyoruz" dedi.

Spor Toto 1. Lig'in 31. haftasında oynanan maçta deplasmanda Kardemir Karabükspor'u 4-0 yenen Gençlerbirliği'nin teknik direktörü İbrahim Üzülmez, favori oldukları bir maçı oynadıklarını söyledi.

"Üzüldüm açıkçası. Neden bu takım, bu camia buralara geldi?"

Üzülmez, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, zor durumda olan rakip oyuncuların verdiği mücadeleyi takdir etmek gerektiğini belirtti. Üzülmez, şöyle konuştu:

"Zor bir durum. Bizim de empati yapmamız gerekiyor. Karabükspor'da daha önce forma giymiş, sayısız maçlar oynamış birisi olarak, takımın bu durumda olmasını, stadın, tribünlerin boş olmasını üzülerek izledim. Benim profesyonel olarak ilk milli takım seçmelerine gittiğim takımdı Karabükspor. Benim de gönlümde ayrı bir yeri var. Bugün üzüldüm açıkçası. Neden bu takım, bu camia buralara geldi? İrdelemek gerekiyor."

"Süper Lig'e çıkmak istiyoruz"

Oyuncularını kutlayan Üzülmez, şöyle devam etti:

"Genç kardeşlerimize saygı duyarak iyi bir mücadele ortaya koymaya çalıştık. Oyuncularımda bazı şeyin bilincindeler. Kalan 3 haftada da elimizden gelen gayreti, mücadeleyi, isteği, arzuyu, coşkuyu göstererek Gençlerbirliği'nin hak ettiği Süper Lig'e çıkmak istiyoruz. Şimdi önümüzde çok önemli bir Abalı Denizlispor maçı var. O maça da iyi hazırlanıp, istediğimiz sonucu alıp bu camianın hak ettiği yada hedeflediği Süper Lig'i başarmak en büyük dileğimizdir."

Kaynak: AA, İHA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz