Futbol

İldiz: Çok mutluyuz

12 Mayıs 2019 Pazar 19:53 - Son Güncelleme 12 Mayıs 2019 Pazar 19:58

Kardemir Karabükspor'u 6-0 yenerek Süper Lig'e çıkmayı garantileyen Abalı Denizlispor'un teknik direktörü Yücel İldiz: Denizlispor, en ufak bir şaibe ve gürültü olmaksızın çağdaş futbol oynayarak ve yakışanı yaparak şampiyon olmuştur

İldiz, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçı kazanarak Süper Lig biletini aldıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Sezon başından bu yana büyük çaba sarf ettiklerini belirten İldiz, "Çok yoğun bir mesai verdik. Camiamızın inancını bugün sahada gördük. Hakikaten son yıllarda ve son haftalarda kümede kalan Denizlispor'dan şampiyonluğa oynayan ve şampiyon olan bir Denizlispor izlettiğimiz için çok mutluyuz. Bugüne kadar bize inananları mahcup etmedik. Geldiğimiz günden beri bize inanan camiaya çok teşekkür ediyorum. En önemlisi kendi teknik ekibim, futbolcularım ve kulüp personelimiz inanılmaz derecede bize inandı ve hizmet etti. Sağ olsunlar, onlarla başarıyı yakaladık." diye konuştu.

İldiz, "Denizlispor, en ufak bir şaibe ve gürültü olmaksızın çağdaş futbol oynayarak ve yakışanı yaparak şampiyon olmuştur. Denizlispor, Süper Lig'de de eski günlerine kavuşacaktır." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz