Futbol

İldiz: "İpler bizim elimizde"

12 Mart 2016 Cumartesi 23:31 - Son Güncelleme 12 Mart 2016 Cumartesi 21:37

Karabükspor Teknik Direktörü İldiz, Karşıyaka maçı sonrası bu açıklamayı yaptı.

PTT 1. Lig'de Kardemir Karabükspor'u 2-0 yenilen Karşayaka'nın teknik sorumlusu Mustafa Ati Göksu, üzgün olduklarını belirterek, "Bu şans böyle devam etmeyecek, galibiyetler alıp üste çıkmaya gayret edeceğiz" dedi.

Göksü, karşılaşma sonrası katıldığı basın toplantısında, futbolcularının çok özverili oynamasına rağmen galibiyete ulaşamadıklarını söyledi.

Kazanmak için sahaya çıktıklarını ifade eden Göksu, "Kazanmak için özellikle ilk devre futbolcularımız çok özverili davrandı. Her şey var fakat gol yok. Mücadelemizi sonuna kadar devam ettireceğiz. Bu şans böyle devam etmeyecek. Galibiyetler alıp üste çıkmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

İldiz: "Şu anda bulunduğumuz konum gereği ipler bizim elimizde"

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz ise ilk yarıda istedikleri oyunu sahaya koyamadıklarını belirtti.

Karşılaşmanın ikinci yarısında yaptıkları değişikliklerle oyunu değiştirdiklerini anlatan İldiz, "İzmir'e gelirken zorlu bir müsabaka oynayacağımızı biliyorduk. Nitekim de öyle oldu. Karşıyaka'nın kadrosuyla ligde bulunduğu durumun son derece çelişkili olduğunu biliyorduk. Geçen haftaki Adana Demirspor beraberliğini bu maçla telafi ettik. Şu anda bulunduğumuz konum gereği ipler bizim elimizde. Sezon sonuna kadar bunu bırakmak istemiyoruz" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz