Futbol

Kılıç mutlu, Bektaş umutlu

28 Ağustos 2017 Pazartesi 01:04 - Son Güncelleme 28 Ağustos 2017 Pazartesi 01:11

TFF 1. Lig'in 3. haftasında Ümraniyespor'u 2-1 yenen Adanaspor'un teknik direktörü Kemal Kılıç, "Hedefi olan bir takıma karşı geriden gelip kazanmak çok mutluluk verici" dedi.

Ümraniyespor Teknik Direktörü Bayram Bektaş ise "Bazen kötü oynayıp galip geliyorsunuz, çok iyi oynayıp kaybedebiliyorsunuz. Oynanan futbol bana gelecek için umut veriyor" şeklinde konuştu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kılıç, rakiplerinin oyuna çok iyi başladığını ve ardından gol yediklerini belirterek, şöyle konuştu:

"İkinci yarı çok iyi mücadele ettik. Bu ligin en iyi futbol oynayan takımlarından birine karşı oynadık. Hedefi olan bir takıma karşı geriden gelip kazanmak çok mutluluk verici. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Zor bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçten geçerken 6 puana ulaşmak önemli."

Bektaş:  "Oynanan futbol bana gelecek için umut veriyor"

Ümraniyespor Teknik Direktörü Bayram Bektaş ise oyuncularını verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ederek, "Geçen hafta iyi oynamadan 3 puan almıştık. Bu hafta çok iyi oynadık. Yavaş yavaş istediğimiz futbolu sahaya yansıtıyoruz. Bazen kötü oynayıp galip geliyorsunuz, çok iyi oynayıp kaybedebiliyorsunuz. Oynanan futbol bana gelecek için umut veriyor." şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz