Futbol

Korukır mutlu, Kalpar üzgün

12 Mart 2016 Cumartesi 22:40 - Son Güncelleme 12 Mart 2016 Cumartesi 20:45

Samsunspor-Alanyaspor maçının ardından teknik direktörlerden açıklama geldi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Engin Korukır, sahalarında 5-1 kazandıkları Multigroup Alanyaspor maçına ilişkin, "Halen toplayacağımız 27 puan var, çoğunu alırsak isteğimiz yere geliriz diye düşünüyorum" dedi.

"65 dakika mükemmel bir tempo ortaya koyduk"

Korukır, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, futbolcularını istekli oyunlarından dolayı kutladı. Futbolcuların çok iştahlı bir oyun ortaya koyduğunu dile getiren Korukır, şöyle konuştu:

"Müsabakanın 90 dakikası içinde 65 dakika mükemmel bir tempo ortaya koyduk. Bizim takımımız silik futbol oynamaya değil, pozitif futbol oynamaya alışkın. Bugün çok istekli ve arzulu oynadılar. Rakibimiz ligde en iyi organize olan takım. Eksikleri vardı ama bizim de vardı. Böyle bir takımı çok büyük bir farkla yendik diye mutlu olduk. Maçın hakemi gerçekten iyi yönetti. Türk futbolundaki hakemlerin çok kötü olduğunu düşünmüyorum, aslında iyi hakemlerimiz var. Bunun değerini bilmiyoruz."

Multigroup Alanyaspor cephesi

Multigroup Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar ise Samsun'dan böyle bir sonuçla döneceklerini hiç düşünmediğini söyledi.

Futbolcuların özellikle defans hattında bariz hatalar yaptığına dikkati çeken Kalpar, şunları kaydetti:

"Bizim adımıza üzücü bir netice, bunu kabul etmek gerekir. Eğer kafaya oynuyorsak, şampiyonluğa oynuyorsak bu tür skorlar almamak lazım. Bazen istisnai şeyler olabiliyor. Bunu da istisnai olarak değerlendiriyorum. Üzücü bir skor ama buraya kadar benim oyuncularım getirdi, oyuncularıma güveniyorum. Bu mağlubiyet belki de bizi şampiyon yapacak."

Multigroup Alanyaspor'un bu skorların altından kalkabilecek güce sahip olduğunu vurgulayan Kalpar, "İstemediğimiz sonuç oldu ama bazen bir musibet bin nasihatten iyidir. Bunu bir musibet olarak değerlendiriyorum. Bu bizi ayağa kaldıracak" diyerek sözlerini tamamladı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz