Futbol

"Maçın sonucu böyle olmamalıydı"

31 Ocak 2016 Pazar 17:26 - Son Güncelleme 31 Ocak 2016 Pazar 15:27

Giresunspor Teknik Direktörü Sözeri, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, PTT 1. Lig'de erteleme maçında sahalarında Vartaş Elazığspor ile 2-2 berabere kaldıkları karşılaşmaya ilişkin, "Bunu önümüzdeki haftalarda telafi etmek zorundayız ama çok önemli 2 puanın kaçtığı ortada. Bu maçın sonucu böyle olmamalıydı" dedi.

Sözeri, maçın ardından düzenlenen toplantıda, müsabakaya iyi başladıklarını söyledi.

Futbolcuların maçta istekli bir oyun ortaya koyduğunu belirten Sözeri, "Arzulu oynadılar, ilk yarı özellikle rakibe pozisyon vermedik. İkinci yarı ikinci golü de bulduk ama hep söylediğimiz bir şey var, rakip 10 kişi kalınca istediğiniz kadar söyleyin zaman zaman bu oyuncular 'rakip 10 kişi, nasıl olsa saha kötü, üzerimize gelmiyor nasıl olsa' psikolojisine girdi" diye konuştu.

Özellikle 70. dakikadan sonra yenilen iki golün 10 kişiye karşı kontra yakalanmaları sonucu gerçekleştiğini dile getiren Sözeri, "Oyuncularım farkı artırıp garantilemek istiyorlardı tabi bunun neticesinde dönen iki top, 90 artıda yenen gol, söylenecek hiçbir şey yok üzgünüz. Bu puan kaybını önümüzdeki haftalarda telafi etmek zorundayız ama çok önemli 2 puan kaçtığı ortada, bu maçın sonucu böyle olmamalıydı" ifadelerini kullandı.

Vartaş Elazığspor cephesi

Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan ise maçta konsantre hatası sonucu ilk golü yediklerini belirterek, şunları kaydetti:

"İkinci devredeki golü de konsantre kaybına bağlıyorum, talihsiz bir gol yedik. Sonra Giresunspor bir bocalama süresi geçirdi. Skorla ilgili rakibimizin kendine güveni geldi iki fark olunca. Bir ara bocaladık, Giresunspor pozisyonlara girdi, bir top direkten döndü o ara. O bölümü atlattıktan sonra zannediyorum oyunu dengeye aldık. Biz de bir iki gittik tehdit ettik rakip kaleyi, onun sonunda da gol oldu."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz