Futbol

Milli Takıma göz kırpan Alperen büyük takımların radarında

10 Ekim 2018 Çarşamba 11:57 - Son Güncelleme 10 Ekim 2018 Çarşamba 12:11

Galatasaray altyapısında yetişen Alperen Uysal'ın kaleci arayışında olan büyük takımların radarına girdiği belirtiliyor. İstanbulspor’da iyi bir performans sergileyen 24 yaşındaki Uysal'ın taliplileri arasında Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor gibi büyük takımlar bulunuyor. Performansıyla dikkatleri üzerine çeken Uysal’ın milli takıma da göz kırpıyor.

Aldığı kötü skorlarla taraftarını üzen Boğalar, İzmir deplasmanında Altınordu karşısında maçın son bölümünde gelen gol ile güldü. Son dakikalarda gelen gol ile bir puandan çok Boğalar’ın 24 yaşındaki genç kalecisi Alperen Uysal’ın performansı sevindirdi.

Sezon başından beri gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Uysal, kaleci arayışında olan Süper Lig'in dev temsilcilerinin radarına girdi. Sezon başında İspanyol kaleci Fabri’yi İngiltere’ye gönderen Beşiktaş onun yerini Alperen Uysal ile doldurmak istese de transfer gerçekleşmemişti.

Uysal’ı önümüzdeki sezon almak isteyen Beşiktaş’ın bu transferdeki rakipleri ise Fenerbahçe ve Trabzonspor. İki güzide kulübün de genç kaleciyi kadrolarına katmak için mücadele verdiği belirtiliyor. İstanbulspor’un göze batan en önemli futbolcusu olan Uysal’ın yükselen formuyla milli takıma da seçilmesi bekleniyor.

Alperen Uysal kimdir?

Galatasaray altyapsıında yetiştikten sonra uzun yıllar sarı kırmızılı kulübün genç takımlarında forma giyen Alperen Uysal, daha sonrasında 2015 yılında Gaziantepspor'a kiralık olarak gönderildi. Rizespor'un ardından İstanbulspor'a transfer olan Alperen Uysal'ın 2022'ye kadar kulübüyle anlaşması bulunuyor. 

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz