Futbol

Rakiplerinin kaderini belirleyecek

09 Nisan 2014 Çarşamba 14:00 - Son Güncelleme 09 Nisan 2014 Çarşamba 14:04

''Rakiplerimiz açısından kritik önem taşıyan 3 maça çıkacağız''

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un teknik sorumlusu Hüseyin Dağ, rakipleri açısından kritik önem taşıyan 3 maça çıkacaklarını bildirdi.

İlk iki ekibin doğrudan Süper Lig'e yükseleceği, 4 takımın da play-off'ta mücadele edeceği PTT 1. Lig'de son 4 haftaya girilirken, Şanlıurfaspor, yapacağı maçlarla rakiplerinin kaderini belirleyecek. Puan cetvelindeki konumu itibariyle liginin en rahat takımları arasında yer alan sarı-yeşilli ekip, 44 puanla 8. sırada yer alıyor.

Bu haftayı bay geçecek olan Şanlıurfaspor, kalan 3 maçının ilkinde alt sıralardan uzaklaşmaya çalışan Adanaspor'u konuk edecek. Ardından Süper Ligi hedefleyen Mersin İdmanyurdu ile deplasmanda karşılaşacak olan sarı-yeşilli takım, sezonun kapanış maçında ise Orduspor'la GAP Arena Stadı'nda mücadele edecek.

Teknik sorumlu Dağ, yaptığı açıklamada, takımın son haftalarda iyi bir performans yakaladığını söyledi.

Ligde zorlu maçlara çıkacaklarını belirten Dağ, "Yakaladığımız performansı kalan haftalarda sürdürmeyi planlıyoruz. Rakiplerimiz açısından kritik önem taşıyan 3 maça çıkacağız. Rakiplerimizden Adanaspor küme düşmemek için mücadele ediyor, Mersin İdmanyurdu ve Orduspor ise Süper Lig'e çıkmayı hedefliyorlar. Bu maçları sorunsuz geçmek istiyoruz" dedi.

AA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz