Futbol

"Samsunspor rekor kırmıştır!"

29 Mart 2014 Cumartesi 18:00 - Son Güncelleme 29 Mart 2014 Cumartesi 18:07

"Samsunspor'un 15 maçtır kaybetmemesi bana göre bir rekor''

PTT 1. Lig'de Şanlıurfaspor'u sahasında 3-1 mağlup eden Samsunspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, takımlarının 15 maçtır kaybetmemesinin kendisine göre bir rekor olduğunu söyledi.

Kalpar, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Şanlıurfaspor galibiyetinden dolayı oyuncularını kutladı.

Takımın 15 maçtır yenilmediğine dikkati çeken Kalpar, şöyle devam etti:

"Samsunspor'un 15 maçtır kaybetmemesi bana göre bir rekor. 15 maçtır bundan önceki yıllarda kaybetmeyen bir Samsunspor var mıydı bilmiyorum ama bu bir rekordur. Bugün kazanmak önemliydi. Çünkü ligde rahat bir takımla karşılaştık. Şanlıurfaspor'un ne yukarıya ne de aşağıdan uzaklaşma hedefi vardı. Onun için rahat takımdan korkulur. Tahmin ettiğimiz gibi bu takım karşısında hava toplarından golleri bulduk."

Samsunspor'un tek tek maç kazanmaya devam ettiğini anlatan Kalpar, "Rakiplerimizin puan kaybetmesi önemli ama onlar da puan kaybetmiyor. 15 maçtır kaybetmeyen bir takım hala yukarıyı yakalayamadı. Bu yıl yüksek bir puanla şampiyonluk olacak. Çünkü biz Süper Lig'e çıktığımız zaman bu kadar toplanmamıştı. Dolayısıyla biz kazanmaya devam edeceğiz. 6 maçı da böyle sürdürürsek inanıyorum ki çok büyük bir şans yakalarız. Bunun bilincindeyiz" diye konuştu.

Şanlıurfaspor cephesi

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Hüseyin Dağ ise takımlarının son haftalarda çıkış yakaladığını anımsattı.

"Biz Samsun'a futbolu çirkinleştirmemek ve taraftarlara güzel bir maç seyrettirmek adına geldik. İlk yarıda rüzgarın etkisi ve duran toplarla 2 gol yedik. Maçın ikinci yarısına da iyi başladık ama üçüncü golü yedik. Samsunspor gibi iyi bir takım karşısında 3-0'dan maç çevirmek kolay değildi. Bizim de girdiğimiz net pozisyonlar vardı ve sadece birini değerlendirdik. Samsunspor Süper Lig'i hak ediyor."

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz