Futbol

Samsunspor seriyi sürdürmek istiyor

02 Mart 2016 Çarşamba 17:43 - Son Güncelleme 02 Mart 2016 Çarşamba 15:45

Korukır: "Yakaladığımız galibiyet serisine ara vermeden devam etmek istiyoruz."

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Engin Korukır, yakaladıkları galibiyet serisine ara vermeden devam etmek istediklerini söyledi.

Korukır, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, peş peşe gelen galibiyetlerle takımın moralinin yükseldiğini belirtti. Lige yeni başlamış gibi düşündüklerini dile getiren Korukır, şöyle devam etti:

"Yakaladığımız galibiyet serisine ara vermeden devam etmek istiyoruz. Ligin boyu ne kadar kısalsa da alacağımız bütün puanların değerli olacağını düşünüyoruz. Her maça ayrı konsantre olmak lazım. Çünkü artık iç ve dış maç diye ayıramayacağız. Ligin boyu kısaldığı için önemli puanlara ihtiyacımız var. Allah korusun, puan kayıpları moral ve motivasyon olarak bizi etkileyebilir. Yakaladığımız güzel bir direnç var. Bu direncin karşılığını da sahada alıyoruz. Yolumuza devam edeceğiz. Sıkıntımız yok. Takımımız da iyi bir bütünlük var. Çocuklarımız çok istekli."

Bu hafta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan alacakları 3 puanın çok değerli olacağını dile getiren Korukır, "Bu hafta herkes berabere kaldı, biz kazandık. Geçen hafta bize yarayan bir periyot yaşandı. Ben göreve geldiğimde ligin altıncısı olan takımla aramızdaki fark 9 puandı, şimdi 2 puan var. Şu anda ikinci takımla aramızdaki puan farkımız ise 9" diye konuştu.

Öte yandan Samsunspor, pazar günü deplasmanda yapacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürdü. Teknik direktör Korukır yönetimindeki antrenmanda kırmızı-beyazlılar ısınma koşusu ve kondisyon çalışması yaptı. Antrenman şut çalışmasıyla sona erdi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz