Futbol

Şanlıurfaspor yeni tesisine kavuşuyor

18 Eylül 2013 Çarşamba 12:57 - Son Güncelleme 18 Eylül 2013 Çarşamba 13:05

Şanlıurfaspor İkinci Başkanı Uğur Büyükhatipoğlu, GAP vadisi tesislerinin bir aya kadar tamamlanmasının planlandığını bildirdi.

Büyükhatipoğlu, sarı-yeşilli ekibin bu sezon güçlü bir kadro oluşturarak, bir üst lige çıkabilmek için mücadele ettiğini söyledi.

Şanlıurfaspor'a daha modern bir tesis kazandırmayı amaçladıklarını ifade eden Büyükhatipoğlu, şunları kaydetti:

"GAP Vadisi Tesisleri inşaatına geçen yıl başlamıştık. Türkiye'ye örnek olabilecek kalitedeki tesisimizi bir aya kadar tamamlamayı planlıyoruz. Tesisimiz yaklaşık 8,5 milyon liraya mal oldu. Mersin İdman Yurdu, Ankaragücü, Gençlerbirliği gibi birçok tesisten örnek alınarak, daha modern bir tesis oluşturduk. Antrenman sahalarının her birini ayrı kotlarda yaptık. Ayrıca tesisteki çim saha birçok takımın maçlarını oynadığı statlardan daha kaliteli." 

Büyükhatipoğlu, projenin kulübün geleceği için önemli bir yatırım olduğuna dikkati çekti. 

GAP Vadisi Tesisleri'nin 80 dönüm arazi üzerine kurulduğunu anımsatan Büyühatipoğlu, "Tesiste 2 çim ve sentetik çim saha, 7 bin metrekare alana sahip yönetici ve sporcu binası, amatör sporcu tesisi, 2 güvenlik birimi, tenis kortu, basketbol sahası, voleybol sahası, 37 oda, fitness center, sauna, hamam, Fin hamamı, yarı olimpik yüzme havuzu, kamp alanı ve sporcular için birçok sosyal etkinlik alanı yer alıyor" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz