Futbol

Serkan Damla: Sezon başından bu yana ilk defa derli toplu oynadık

16 Şubat 2019 Cumartesi 17:36 - Son Güncelleme 16 Şubat 2019 Cumartesi 17:45

Hatayspor'la deplasmanda 1-1 berabere kalan Adana Demirspor'da teknik direktör Ümit Özat'ın tribüne gönderilmesi nedeniyle basın toplantısına yardımcı antrenör Serkan Damla katıldı

Spor Toto 1. Lig'in 22. haftasında deplasmanda Hatayspor ile 1-1 berabere kalan Adana Demirspor'un yardımcı antrenörü Serkan Damla, "Final paslarında biraz daha dikkat edebilseydik, biraz doğru oynayabilseydik buradan 3 puanla çıkmamak mümkün değildi" dedi.

Maçın son dakikalarında hakem Koray Gençerler tarafından teknik direktör Ümit Özat'ın tribüne gönderilmesi nedeniyle basın toplantısına katılan yardımcı antrenör Serkan Damla da sezon başından bu yana ilk defa derli toplu oynadıklarını düşündüklerini söyledi.

Oyuncularının çok iyi mücadele ettiğini aktaran Damla, şöyle konuştu:

"Final paslarında biraz daha dikkat edebilseydik, biraz doğru oynayabilseydik buradan 3 puanla çıkmamak mümkün değildi. Hatayspor güçlü ve iç sahada iyi oynayan bir takım. Buradan da bir puan almak en azından içeride oynayacağımız maça daha moral olacak. O maçta seyircimizin desteğiyle de inşallah 3 puanla tanışırız."

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz