Futbol

Sezer Özmen: "İlk ikiye girmeyi hedefliyoruz"

17 Mart 2016 Perşembe 15:42 - Son Güncelleme 17 Mart 2016 Perşembe 13:48

"Biraz sekteye uğradık ama bu sonuçlar bizi hedeflerimizden saptırmadı."

PTT 1. Lig takımlarından Multigroup Alanyaspor'un savunma oyuncusu Sezer Özmen, "Son 2-3 haftadır biraz sekteye uğradık ama bu sonuçlar bizi hedeflerimizden saptırmadı" dedi.

Sezer Özmen, Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, son 3 haftada alınan Adana Demirspor ve Karşıyaka beraberlikleri ile Samsunspor mağlubiyetlerinin kendilerini sekteye uğrattığını anlattı.

Süper Lig'e doğrudan çıkabilecek güce sahip olduklarını anlatan Sezer Özmen, "Ligin ikinci yarısına iyi başladık. İyi futbolumuzu skora da yansıttık. Ancak son 2-3 haftadır biraz sekteye uğradık ama bu sonuçlar bizi hedeflerimizden saptırmadı" diye konuştu.

Sezer Özmen, ligde kalan 9 maçı en iyi şekilde değerlendireceklerini dile getirerek, ilk ikiye girmeyi istediklerini kaydetti.

Pazar günü oynanacak Boluspor maçının kolay olmayacağını iyi bildiklerini belirten Sezer Özmen, "Son 3 haftanın verdiği moral bozukluğunu atlatmak kolay değil. Bu hafta yaptığımız çalışmalarda moral ve motivasyonumuzu üst seviyeye taşımaya çalışıyoruz. Boluspor maçını kazanarak verilecek milli maç arasıyla hatalarımızı en aza indirmeye çalışacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Taraftarın desteğiyle Boluspor maçını 3 puanla kapatmaları gerektiğine işaret eden Sezer Özmen, sözlerini şöyle tamamladı:

"Defans hattı olarak iyi gidiyoruz. Son iki haftayı saymazsak daha az pozisyon vermeye başladık. Taraftarlarımız da bu takım için her şeyini ortaya koyuyor. Alanya'ya geldikten sonra bunu daha iyi anladım. Onların neşesi ve pozitif enerjileri bize güç veriyor."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz